Nyheder15. februar 2017

Frække fotos: Danske kendisser kyssede igennem på valentinsdag

Remee & Mathilde Gøhler og Laura Christensen & Thomas Levin er blandt de danske stjernepar, der markerede kærligheden på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-47625.jpg
 Foto: All Over

De sociale medier emmede af søde kærlighedserklæringer i anledning af valentinsdag, 14. februar.

Flere danske stjernepar har taget den amerikanske tradition til sig og markerede kærligheden over for hinanden på Instagram.

Thomas Levin og Laura Christensen kan fejre såkaldt tinbryllup senere på året efter ti år sammen som mand og kone, og kærligheden er stadig brandvarm mellem skuespillerparret.

Under hashtags som "min elskede" og "min mand" har den 33-årige skuespillerinde delt et foto, hvor den 38-årige "Norskov"-stjerne giver hende et smækkys.

Der er også lir i luften på det foto, som Sarah-Sofie Boussnina har delt. På billedet napper den 26-årige skuespillerinde sin musikermand, Louis Samson Myhre, i underlæben.

- Glædelig valentinsdag, skriver Boussnina til det frække foto.

Modellen Mathilde Gøhler har også delt et kyssebillede. Fotoet er taget i kærlighedens by, Paris, under en romantisk ferie med kæresten, Remee.

- Du er mere, end hvad jeg nogensinde kunne ønske i en mand, skriver den 24-årige undertøjsmodel til "X Factor"-dommeren.

Se billederne her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold