Nyheder6. juni 2017

Dansk grandprixvinder er blevet gift

Sangeren og skuespilleren Martin Skriver blev i weekenden gift med sin kæreste, Lea Palme Malinovsky.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_skriver_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den danske skuespiller og sanger Martin Skriver satte hen over pinsen en ring på sin udkårnes finger.

Sangeren, der i 2016 vandt det danske melodigrandprix som en del af bandet Lighthouse X med sangen "Soldiers of Love", giftede sig med kæresten Lea Palme Malinovsky, som han har dannet par med i flere år.

På det sociale medie Instagram har flere af brudeparrets gæster delt billeder fra den lykkelige begivenhed.

På et af vennernes billeder ser man parret kysse hinanden uden for kirken efter bryllupsceremonien, mens de er omgivet af familie og venner.

Også Martin Skrivers tidligere bandkammerat Søren Bregendal har delt et billede efter ceremonien. Her ser man den tidligere Lighthouse X-trio, der alle smiler til kameraet efter den store begivenhed.

- Min ven Martin er lige blevet gift med smukke Lea. Jeg elsker det, skriver Søren Bregendal til billedet efterfulgt af hashtags som "reunion" og "soldiers of love".

Martin Skriver gik på knæ for Lea Palme Malinovsky den 31. maj sidste år, efter at have planlagt frieriet i tre måneder.

Ringen havde han gemt hos en ven, mens han også gjorde meget for, at kæresten ikke skulle få mistanke om, at han planlagde at stille det store spørgsmål.

- Jeg var kun iført nattøj, og for at Lea ikke skulle få mistanke til, at jeg ville fri, skete det om morgenen - uden at der var planlagt noget, inden det skete. Heldigvis sagde hun ja, har Martin Skriver tidligere fortalt til Kendte.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-57559_2.jpg

Martin Skriver og Lea. Foto: Thomas Laursen

Den 30-årige sanger har stået en del på den danske teaterscene, og han har blandt andet medvirket i forestillinger som "High School Musical" og "Den Lille Havfrue" på Fredericia Teater.

Sidste år gik Skriver hele vejen i det danske melodigrandprix, da han sammen med de to andre medlemmer i "Lighthouse X" vandt med sangen "Soldiers of Love".

Dermed sikrede bandet sig en plads til Eurovision, hvor det dog ikke blev til en plads i finalen.

I august sidste år meddelte trioen, der bestod af Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark, i en pressemeddelelse, at det er slut med at lave musik sammen.

Se billederne her:

Sponsoreret indhold