Efter kærestens utroskab: Dak har fundet ny fyr

Michelin-kokken Dak Wichangoen fik knust sit hjerte godt og grundigt, da hun opdagede, at hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv med en anden kvinde.

Michelin-kokken Dak Wichangoen fik knust sit hjerte godt og grundigt, da hun opdagede, at hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv med en anden kvinde.

(Foto: Thomas S. Laursen)

Der er et stort smil på "Vild med dans"-deltageren og Michelin-kokken Dak Wichangoens læber for tiden.

Hun har nemlig atter fundet kærligheden. 

Det skriver Her & Nu

– Ja, jeg har fået en kæreste, og jeg er rigtigt glad. Jeg har forsøgt at holde lidt lav profil med det, men nu er det ude. Vi mødtes til et afterparty efter "Vild med dans", så vi har kendt hinanden et stykke tid nu, fortæller Dak Wichangoen til ugebladet Her & Nu.

Og det er altså slut med at holde lav profil for parret. De er nemlig også begyndt at dele billeder af hinanden på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

I forbindelse med sin deltagelse i "Vild med dans" fortalte Dak flere gange, hvordan hendes forrige kæreste havde været hende utro igennem flere år. 

Hun troede, han var ”verdens bedste kæreste”. Hun mødte ham, da hun var bare 20 år gammel, og han accepterede lynhurtigt, at hun var karrierekvinde med stort K – og at hun havde endeløse arbejdsdage.

Men de sidste to år fornemmede michelin-kok og ”Vild med dans”-deltager Dak Wichangoen, at noget i parforholdet var galt. Det var som om, at hendes kæreste gled væk fra hende – også selv om hun var nået dertil, hvor børn var det næste naturlige skridt.

En tidlig lørdag morgen klokken otte gik det med ét op for Dak, hvorfor kæresten havde været så fjern: Han havde en anden. Hun vågnede med egne ord til lyden af tumult i gangen – her fandt hun en anden kvinde, der havde låst sig ind kort forinden. Begge kvinder troede, at de var kærester med fyren. Begge kvinder var blevet ført bag lyset.

- Lørdag morgen klokken otte lyder det som om, nogen er ved at flytte ind i min lejlighed, og jeg kommer ud i nattøj, og så ser jeg en pige stå i min opgang, og så råber hun i hovedet på mig, hvem jeg var, genkalder Michelin-kokken. 

- Hun har jo fået at vide, at hun er kæresten, så hun har ingen anelse om, at jeg stadig var i billedet, fortalte Dak om situationen, da hun sidste år var gæst i "Til middag hos" på TV3

Dak har også tidligere fortalt, hvad hun gjorde, for at komme ovenpå igen.

- Jeg besluttede, at jeg ikke skulle sidde derhjemme og græde snot. For jeg er bedre end det. Jeg ville gerne nyde livet og fokusere på at være mig igen, og det gjorde, at jeg sagde ja. Jeg ville bare gerne have noget nyt at stå op til, fortalte hun i efteråret, da hun dansede sammen med Thomas Evers Poulsen.

Nu ser det så ud til, at Dak har fundet lykken igen. 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close