Nyheder19. december 2017

Gav ham tre dage til at flytte: Dak taler ud om kærestens vilde dobbeltliv

Michelin-kok og ”Vild med dans”-deltager Dak Wichangoen fortæller i et stort interview om kærestens dobbeltliv: I en længere periode havde hendes kæreste gennem ti år haft en anden kæreste, og hun afslørede sandheden en tidlig morgen klokken 8, da den ”anden kæreste” pludselig stod i gangen. Dak brød med kæresten og mødtes efterfølgende med den anden kvinde. – Fordi hun var den eneste person, der vidste, hvad jeg havde gået igennem, fortæller Dak i det store interview med Ude & Hjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171002_tsl_vmd_dak_og_thomas_0015.jpg
 (Foto: Thomas S. Laursen)

Hun troede, han var ”verdens bedste kæreste”. Hun mødte ham, da hun var bare 20 år gammel, og han accepterede lynhurtigt, at hun var karrierekvinde med stort K – og at hun havde endeløse arbejdsdage.

Men de sidste to år fornemmede michelin-kok og ”Vild med dans”-deltager Dak Wichangoen, at noget i parforholdet var galt. Det var som om, at hendes kæreste gled væk fra hende – også selv om hun var nået dertil, hvor børn var det næste naturlige skridt.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

En tidlig lørdag morgen klokken 8 gik det med ét op for Dak, hvorfor kæresten havde været så fjern: Han havde en anden. Hun vågnede med egne ord til lyden af tumult i gangen – her fandt hun en anden kvinde, der havde låst sig ind kort forinden. Begge kvinder troede, at de var kærester med fyren. Begge kvinder var blevet ført bag lyset.

I et stort interview med Ude & Hjemme sætter Kiin Kiin-chefen nu ord på den vanvittige morgen, hvor hendes liv med ét tog en ufrivillig rutsjebanetur. Og hvordan hun få sekunder senere brød med sin kæreste gennem 10 år:

- Du har tre dage til at flytte ud af lejligheden, var hendes eneste besked.

Siden har Dak hverken talt eller set kæresten. Til gengæld fortæller hun til Ude & Hjemme, at hun efterfølgende tog kontakt til den mystiske kvinde, som hun mødte i gangen den skæbnesvangre morgen. De mødtes og delte en flaske vin.

Og der var en helt særlig årsag til, at hun ville mødes med kvinden.

- Fordi hun var den eneste person, der vidste, hvad jeg havde gået igennem. Vi var jo begge blevet ført bag lyset. Desuden havde jeg brug for at vide, hvad der var sket. Der havde været så mange huller de sidste to år, og hun kunne fortælle mig, hvorfor han ikke havde været hjemme, og hvad han havde gjort. Det var vigtigt for mig at få vished for, at det ikke var mig, der var blevet sindssyg, fortæller Dak i interviewet med Ude & Hjemme.

https://imgix.seoghoer.dk/dak-og-thomas-evers-poulsen1.jpg
 Foto: Thomas laursen

Dak på dansegulvet sammen med sin partner, Thomas Evers Poulsen. Foto: Thomas Laursen

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

Den energiske og dygtige kok havde nemlig til tider troet, at det var hende, der måtte se spøgelser. For kæresten havde gentagne gange fastholdt, at der intet var galt, selv om hun følte, at han trak sig fra hende og ikke længere kiggede på hende ”på samme måde mere”.

Dak havde haft mistanke om, at kæresten havde været hende utro, men tilføjer, at kærligheden for hende var så stor, at hun var villig til at se bort fra det. Men da hun opdagede, hvor omfattende hans dobbeltliv havde været, sagde hun stop i samme sekund.

- Jeg blev faktisk hverken sur eller ked af det. Jeg blev mere lettet, fordi jeg pludselig forstod, at det ikke var mig, der var blevet bims. Jeg havde haft ret i mine fornemmelser hele tiden. Det var en befrielse, fordi jeg så længe havde gået og tvivlet på mig selv og følt mig som verdens dårligste kæreste, fortæller hun i interviewet med Ude & Hjemme.

Dak fortalte første gang om kærestens dramatiske dobbeltliv, da hun i efteråret medvirkede i ”Vild med dans”. Her fortalte hun, hvordan dansen var med til at hele hendes knuste hjerte.

- Men hvor går man hen og finder sig selv? Det er kommet bag på mig, at det er her i "Vild med dans". Men den glæde, der er ved at være her og være sammen med folk, hjælper mig til at finde mig selv igen, fortalte hun i efteråret, da hun medvirkede i ”Vild med dans”.

Først havde hun ellers takket nej til at medvirke i det populære danseprogram. I stedet forsøgte hun at hele sine kærestesorger ved at arbejde non-stop i sin populære Kiin Kiin-restaurant, der er én ud af kun to thai-restauranter i verden, som har fået en eftertragtet stjerne i Michelinguiden.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

- Jeg besluttede, at jeg ikke skulle sidde derhjemme og græde snot. For jeg er bedre end det. Jeg ville gerne nyde livet og fokusere på at være mig igen, og det gjorde, at jeg sagde ja. Jeg ville bare gerne have noget nyt at stå op til, fortalte hun i efteråret, da hun dansede sammen med Thomas Evers Poulsen.

Også i TV3-programmet "Til middag hos" har Dak tidligere sat lidt ord på det vanvittige dobbeltliv. Her fortalte hun, at hun var blevet holdt for nar i et års tid.

- Jeg spurgte ham hver eneste dag i et år, om der var noget, jeg kunne lave om, og det, han valgte at sige til mig, var, at det var der ikke. Det var mig, der hev os til terapi, det var mig, der trak os over i noget, der skulle reddes. Jeg har vitterlig gjort alt, hvad jeg kunne, fortalte Dak i "Til middag hos".

Sponsoreret indhold