Dak: Blev holdt for nar i et år

Michelin-kokken Dak Wichangoen fik knust sit hjerte godt og grundigt, da hun opdagede, at hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv med en anden kvinde.

Michelin-kokken Dak Wichangoen fik knust sit hjerte godt og grundigt, da hun opdagede, at hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv med en anden kvinde.

(Foto: Thomas S. Laursen)

Kiin Kiin-køkkenchefen og "Vild med dans"-stjernen Dak Wichangoen har tidligere løftet sløret for, hvordan hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv - og hvordan hun på chokerende vis tog den bedrageriske mand på fersk gerning

I denne aftens udgave af "Til middag hos" inviterer den kvindelige køkkenchef tre andre Michelin-kolleger ind i privaten, og her åbner hun endnu engang op for den smertefulde oplevelse det var at opdage, at hendes kæreste gennem 10 år levede et dobbeltliv. Det sker, da snakken falder på børn. 

- Jeg har en trang til at blive mor, ligesom alle andre kvinder har en trang til at blive mor, og jeg er nået til det punkt i mit liv, hvor det er ved at være oppe over, men så kom der bare nogle andre ting ind, som jeg overhovedet ikke havde forudset, fortæller den 34-årige thailandskfødte kok i "Til middag hos".

- Jeg er lige gået fra et forhold igennem ti år, hvor jeg i ti år troede, jeg havde en mand, der forstod, hvad det var, jeg lavede og var super stolt af det, jeg har opnået og aldrig nogensinde har krævet, at jeg skulle gå ned i tid, fortæller Dak Wichangoen. 

- Efter 10 år så... fandt jeg så ud af, at der var en anden udover mig, afslører en tydeligt rørt Dak.

- Jeg havde en fornemmelse af, at der var noget galt, og vi var startet i terapi. Så sidder vi deroppe og... ja, det hele er faktisk en lille smule komisk, fortæller kokken om, hvordan hun opdagede sin kærestes dobbeltliv. 

- Lørdag morgen klokken otte lyder det som om, nogen er ved at flytte ind i min lejlighed, og jeg kommer ud i nattøj, og så ser jeg en pige stå i min opgang, og så råber hun i hovedet på mig, hvem jeg var, genkalder Michelin-kokken. 

Der går det op for Dak, at hendes kæreste gennem ti år ikke bare har haft en affære, men at han har ført et dobbeltliv. 

- Hun har jo fået at vide, at hun er kæresten, så hun har ingen anelse om, at jeg stadig var i billedet, fortæller Dak om situationen. 

I "Til middag hos" afslører Dak Wichangoen, at hendes kæreste havde en anden kvinde i et helt år, før hun afslørede hans løgn - men hun føler ikke, at det er hendes skyld, at forholdet gik galt.

- Jeg spurgte ham hver eneste dag i et år, om der var noget, jeg kunne lave om, og det, han valgte at sige til mig, var, at det var der ikke. Det var mig, der hev os til terapi, det var mig, der trak os over i noget, der skulle reddes. Jeg har vitterlig gjort alt, hvad jeg kunne, fortæller Dak i "Til middag hos".

- Nu ved jeg den dag i dag, hvorfor der ikke kom noget tilbage. Han havde jo allerede det, han søgte i en anden én, konkluderer Dak.

Selv om det var en hård periode i hendes liv, er Dak ikke ked af, at hun i dag er single. 

- Jeg er faktisk lettet den dag i dag. At tingene skete, som de skete. For jeg er nået dertil, hvor jeg stillede spørgsmålstegn ved, hvem jeg selv var, og det var forkert, for jeg ved godt, hvem jeg er, lyder det fra en selvsikker Dak Wichangoen. 

Se Dak fortælle om kærestens dobbeltliv i klippet:  

Se aftenens afsnit af "Til middag hos" kl. 19 på TV 3. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close