Nyheder2. oktober 2016

Cut'N'Move-stjerne satser på skuespil i USA

Zindy Laursen tager skuespiltimer i New York, og hun håber på at få lov til at spille skurk.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dsc_8846.jpg
 Neil Tee

Scenen har været ZIndy Laursens hjemmebane siden begyndelsen af 1990'erne, hvor hun sammen med resten af Cut'n'Move spillede koncerter i både ind- og udland. Selv om den nu 45-årige sanger stadig kan opleves live med hits som "Give it up" og "Get serious" - senest som en del af "Vi elsker 90'erne" i Fuengirola - bliver det højst sandsynligt på de skrå brædder, man kommer til at se Zindy i fremtiden.

Hun har de seneste 14 år haft base på den anden side af Atlanterhavet, og ZIndy ligger ikke skjul på, at det kun er den helt rigtige mand, der måske vil kunne lokke hende retur til Danmark. Men indtil det sker, har ZIndy mere end rigeligt at rive i i New York.

- Jeg går på skuespillerskole flere gange om ugen i New York. Jeg lærer noget helt nyt, og tempoet er højt. Det passer mig godt, for der har altid været gang i mig. Sådan er jeg bare, fortæller ZIndy til SE og HØR, da vi møder hende til "Vi elsker 90'erne"-koncert i Spanien, hvor Cut'n'move optræder blandt stjerner som Haddaway, Dj Sash og Peter André.

- Jeg vil gerne have nogle roller, hvor folk ikkke forventer at se mig. Jeg vil meget gerne spille skurk. Man skal gå til auditions og tale med agenter, fastslår udlandsdanskeren, der har terpet teatermanuskripter og dramatik i snart halvandet år.

- Jeg bliver inspireret af Halle Berry, Morgan Freeman og Denzel Washington.

ZIndy Laursen har dog også tid til at pleje sin musik:

- Jeg laver nyt musik lige nu, der er lidt mere Katy Perry-agtigt. Der er en single klar, og jeg har fundet mig selv, lyder det fra Cut'n'Moves kvindelige islæt, som SE og HØR tog en lille snak med, da de havde været på scenen på Costa del Sol:

Nyd flere fotos fra popfesten i Spanien, der igen i 2017 indtager de danske byer:

"Vi elsker 90'erne" i Fuengirola

Sponsoreret indhold