Nyheder 19. marts 2016

Clifforth & Hein: Svært at sige farvel

Afskeden med X Factor er også et farvel til en drøm for Clifforth & Hein, der ikke var klar til at takke af endnu
Foto: Claus Poulsen)

Stemmen knækker lidt, da 43-årige Frank kort efter han og makkeren Torben, der tilsammen danner duoen Clifforth & Hein, er blevet stemt ud af X Factor.

- Det er... jeg ved sgu ikke, hvad jeg skal sige. Det er svært ik'? Jeg har det lidt stramt med det, det må jeg indrømme, siger han.

- Vi har jo tacklet nedture før, men vi er bare ikke klar til, at denne her rejse skal slutte, siger han.

For det er ikke bare et farvel til X Factor. Det er også et - i hvert fald midlertidigt - farvel til chancen for at synge for mere end en million mennesker hver uge. Og det med at nå ud til folk, er duoens hjertesag.

Som tidligere misbrugere, der også har været involverede i kriminalitet, har muligheden for at vise, at man godt kan ændre sit liv, været ambitionen. Selv har de gjort det gennem musikken, og det er de ikke færdige med, selvom der fredag aften blev sat en stopper for X Factor-drømmen.

- Vi skal selvfølgelig lige sluge det her, men vi er booket til både at spille og holde foredrag, så vi er ikke slet ikke færdige som duo, siger Frank, der håber, at han og makkeren kan blive ved med at være forbilleder for folk.

- Vi har vist, at det er okay at stå frem og sige, hvad man føler og hvordan, man har det. Det er der mange, der har takket os for, folk, der troede, at deres eget liv var slut, at de ikke havde en fremtid. Det er dem, vi skal nå ud til, siger han.

De fire finalister, der skal kæmpe om en plads i finalen, går på scenen igen næste fredag.

Sponsoreret indhold