Nyheder17. maj 2018

Claus Elming uden fast indkomst efter VMD-exit

Den tidligere 'Vilde med dans'-vært, Claus Elming går dog ikke neden om og hjem lige med det samme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claus-elming-17052018.jpg
 Foto: All Over Press

I mere end ti år tonede 'Vild med dans'-værten Claus Elming frem på skærmen i den bedste sendetid fredag aften ledsaget af en smuk kvindelig medvært.

Men efter den forgangne sæson var det slut.

Det afslørede hovedpersonen selv på Twitter den 27. februar i år.

- Efter 12 sæsoner er det slut. Jeg stopper på Vild med dans og giver faklen videre til...?, skrev "Vild med dans"-veteranen på Twitter. - Tak til alle, der har været en del af min rejse og til de over 100 modige danskere, der har kastet sig ud på dansegulvet. Tak for dansen Danmark, tilføjede han.
Det kom senere frem, at hans exit fra TV 2's underholdningsflagskib skete på TV 2's foranledning. - Det er fordi, vi gerne vil prøve noget nyt. Vi har været rigtig glade for Claus på "Vild med dans" - det siger jo næsten sig selv, for ellers er man jo ikke vært i 12 sæsoner, sagde TV 2's underholdningschef, Thomas Richardt Strøbech til Ekstra Bladet ved den lejlighed. Senere i år kom det frem, at Christiane Schaumburg-Müller, som tidligere har været vært sammen med Elming, overtager hans job. Og siden hans exit fra programmet, har Claus Elming ikke fundet et nyt fast job. Han har haft få, spredte indtægtskilder, men ikke noget, der kan måle sig med tidligere tiders løncheck, oplyser han til Ekstra Bladet. Trods at han kan se bunden af pengekassen, får det ham ikke til at gå i panik. - Jeg kommer ikke til at gå konkurs i morgen og sover også roligt om natten, siger han til Ekstra Bladet. Han kunne første gang byde op til dans i 2006, hvor han for en enkelt sæson havde Christine Lorentzen som medvært. Året efter vendte Andrea Elisabeth Rudolph tilbage som den kvindelige vært. Herefter kom Christiane Schaumburg-Müller på banen fra 2010-2012. Fra 2013 og frem har Claus Elming dannet værtspar med Sarah Grünewald.

Sponsoreret indhold