Nyheder9. november 2017

Claus Elming: Jeg har mødt mange Mrs. Right

TV-værten Claus Elming nærmer sig de 50, men han har stadig ikke fundet kvinden, som han skal være sammen med resten af livet. Han har dog mødt mange Mrs. Right, fortæller han
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elming.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den evige ungkarl Claus Elming er i aften vært i "Til middag hos", og meget hurtigt handler aftenen om hans kærlighedsliv.

Lea Hvidt vil nemlig gerne vide, hvad han serverer for en kvinde, hvis han skal lave mad til hende.

Og så falder snakken på at finde den rette.

- Der har været mange Mrs. Right inde over, men så er det aldrig rigtigt blevet, fortæller Claus i aftenens "Til middag hos".

Det er også derfor, at han stadig ikke har fået børn.

- Jeg har altid haft den holdning, at jeg vil ikke sætte børn i verden uden at vide, at det er en kvinde, jeg skulle være sammen med resten af livet, fortæller Claus.

Artiklen fortsætter efter videoen

Lea Hvidt vil også gerne vide, om TV-værten helt har afskrevet at blive far.

- Jeg kunne stadig godt tænke mig at blive far. Og sidste nytårsaften kom jeg til at lave et nytårsforsæt, som hed, at jeg skal have to børn, inden jeg bliver 50, fortæller Claus.

Han ved dog godt, at med under to år til de 50, så har han travlt, hvis han skal overholde sit nytårsforsæt.

Derfor har han da også overvejet at få et barn uden nødvendigvis at være kæreste med moren til barnet.

Det mener Ole Stephensen dog ikke kan være en holdbar løsning.

- Hvis jeg skal nå at have børn, og stadigvæk have alle de fordele, som jeg synes, at mit liv bringer mig, så er det måske måden at gøre det på, fortæller Claus.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det er ikke mange uger siden, at Claus fortalte til BT, at han virkelig nyder at være single. Det er da også mange år siden, at han sidst har været i et længerevarende forhold.

TV-værtens længste forhold varede tre år. Det var med en kvinde, som han boede sammen med i Aarhus. Parret gik hver til sit i 2000, og siden har Claus Elming kun haft kortere forhold. Og sådan bliver det formentlig også ved med at være. - Dét at skulle affinde sig med kun at være sammen med én. Jeg kan godt lide spontanitet og muligheden for bare at lave det, jeg har lyst til og være sammen med dem, jeg har lyst til, fortalte Claus Elming også i interviewet. Du kan se "Til middag hos" i aften klokken 19.00 på TV3.

Sponsoreret indhold