Claudia Rex er tilbage: Kæresten er mest nervøs

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard.

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard.

Foto: Thomas Laursen

I aften går det løs i den 14. sæson af ”Vild med dans”, og det er samtidig et comeback til Claudia Rex, som har været ude af programmet i to sæsoner på grund af skader og smerter. Men nu er hun tilbage for fuld styrke og opbakning fra kæresten Pelle Emil Hebsgaard. 
 
 
- Jeg glæder mig helt sindssygt, men jeg er meget mere nervøs end Claudia, fortalte en storsmilende Pelle, da han ankom med en stor buket blomster til elskede. 
 
- Vi har stået hjemme i stuen, hvor Claudia har prøvet at kaste mig rundt i stuen, så jeg skulle prøve det, som Simon skal lære, siger Hebsgaard. 
 
Han håber, at han kan pakke op hver fredag, men om tre uger, kommer hans egen karriere i vejen. Der skal han nemlig spille hovedrollen i musicalen ”Seebach” i Fredericia. 
 
- Jeg spiller Tommy Seebach. Jeg er meget glad for rolle og for, at jeg får endelig lov til at bryde ud af den de komiske roller, som jeg ellers har spillet, siger Pelle Emil, der selv bliver påvirket af sit skuespil. 
- Det er ligesom når man ser en film, der er baseret på en virkelig historie, så gør det her også lidt ekstra ondt. Sådan er det også for mig her. 
 
Indtil nu har familien Seebach været på besøg til en enkelt læseprøve, men Pelle glæder sig til at vise musicalen for både dem og resten af Danmark. 
 

Sidste gang hun var med, fik hun 2. pladsen

Sidste gang vi så Claudia i "Vild med dans" var i 2014, da hun dansede med Johannes Nymark. De to nåede finalen sammen, hvor de tabte til Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl. 

Det var også i den sæson, at Claudia sprang lidt af en bombe. Hun skulle ikke længere være med i "Vild med dans". Hendes krop kunne ikke klare presset.

- Det er jo det med "Vild med dans", at man kan tage en beslutning, og så to år efter begynder man at savne det så meget, at man kan overtales. Men umiddelbart er jeg ikke med næste år. Det er noget, jeg har afgjort med min familie og min kæreste. Det er simpelthen, fordi kroppen trænger til en pause. Så det er min plan at lægge alt dans på hylden for en stund, siger danseren til tv2.dk.

Smerterne som Claudia har kæmpet med, har lægerne haft svært med at finde svar på, hvad kan være. Det fortalte Claudia, da hun i efteråret deltog i "Til middag hos".

- Lægerne kan ikke rigtig finde ud af, hvad der er galt med min krop. De klør sig i hovedet og siger, at det må være slidt. Jeg har opgivet at finde et svar, fortalte hun i programmet, hvor hun også fortalte, at hun holder smerterne nede med smertestillende piller. 

Se flere billeder af Claudia Rex i galleriet herunder

Fra kyske Rex til Claudia Sex

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close