Nyheder28. november 2014

Claudia chokerer i Vild med dans: Dette er min sidste sæson

Danse-skønheden vil gerne slutte på toppen
Af af
Danse-skønheden vil gerne slutte på toppen
Danse-skønheden vil gerne slutte på toppen
 Foto: Hanne JuulI aften bliver efter alt at dømme sidste gang, at vi får set Claudia Rex i Vild med dans. Den 28-årige danse-skønhed er nemlig ikke sikker på, at hun igen vil stille op i TV 2s populære danseprogram.

- Det fylder mere, at jeg bare gerne vil vinde. Jeg vil ekstra meget gerne vinde, fordi det er mit sidste år, og så vil jeg gerne bare slutte godt af, fortæller hun til tv2.dk

Direkte adspurgt, om dette er hendes sidste Vild med dans-aften, svarer Claudia Rex:

- Det er jo det med 'Vild med dans', at man kan tage en beslutning, og så to år efter begynder man at savne det så meget, at man kan overtales. Men umiddelbart er jeg ikke med næste år. Det er noget, jeg har afgjort med min familie og min kæreste. Det er simpelthen, fordi kroppen trænger til en pause. Så det er min plan at lægge alt dans på hylden for en stund, siger danseren til tv2.dk

Claudia Rex har tre gange stået i finalen i Vild med dans. Første gang i 2011, hvor hun dansede sammen med bokseren Patrick Nielsen. Året efter var hun igen i finalen sammen med sin partner, TV-værten Joakim Ingversen.

Hun har vundet én og tabt én.

I aften skal hun så forsøge at hive sin - måske - sidste Vild med dans-sejr hjem, når hun sammen med sin partner Johannes Nymark skal danse både jive, showdans og freestyle i finalen, der afholdes i Horsens.

De kæmper mod Johannes' ægtemand Silas Holst, som danser sammen med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Sponsoreret indhold