Nyheder 13. oktober 2014

Claudia fra ’1864’: Jeg fortjener min succes

Den unge skuespiller Sarah Sofie Boussnina har allerede fart på karrieren. Det kommer af hårdt arbejde, mener hun selv
Trods sin unge alder, har Sarah Sofie Boussnina allerede været TV-aktuel flere gange. Sin store TV-debut fik hun i serien "Lærkevej"
Trods sin unge alder, har Sarah Sofie Boussnina allerede været TV-aktuel flere gange. Sin store TV-debut fik hun i serien "Lærkevej"
Foto: Dan MariegaardDu skal mere end lukke øjnene i øjeblikket, hvis du vil undgå at støde på skuespillerinden Sarah Sofie Boussninas navn.

Den populære kvinde er netop nu brandvarm i filmbranchen med sine to store roller i både biografhittet "Fasandræberne" og i DR's nye og til dato dyreste dramaserie nogensinde, "1864", der er instrueret af Ole Bornedal.

Den store succes har det 23-årige stjernefrø da også kæmpet hårdt for at opnå.

LÆS OGSÅ: 1864-stjerne: DR er den bedste læreplads

- Jeg tror, det går så godt, fordi jeg fortjener det. Jeg ofrer meget af min fritid på at læse skuespil og dygtiggøre mig, og jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil. Det er virkelig fantastisk at arbejde sammen med Ole Bornedal og lave et stykke Danmarkshistorie, siger Sarah Sofie Boussnina, der selv mener, at hendes styrke som skuespillerinde er hendes naturlighed og evne til at være til stede i scenerne.

Med roller i sidste års julekalender "Tvillingerne og julemanden" og ungdomsfilmen "Bora Bora" har den talentfulde skuespillerinde mest spillet roller henvendt til unge. Det har derfor været en stor udfordring, både professionelt og personligt, at være med i de to aktuelle publikumsbaskere, der i højere grad er målrettet en voksen seerskare.

LÆS OGSÅ: Sarah-Sofie Boussnina: Vildt forelsket

- Da jeg optog "Fasandræberne", lærte jeg meget om mig selv og fik overskredet en masse grænser. Jeg er meget nøgen og deltager i nogle ret vilde scener, siger hun og hentyder til Jussi Adler-Olsen filmatiseringens sex- og voldsscener, hvor den unge skuespillerinde i sin rebelske rolle som pigen Kimmie slår, sparker og er med til at slå ihjel.

Også rollen som den socialt udsatte teenager Claudia i "1864" har presset og modnet den unge skuespillerinde.

- Claudia, som er fra et lavt socialt lag, har lært mig sindssygt meget. For hvordan er det at møde modgang hele tiden? Enten bliver du et offer, ellers bliver du stærk eller hård og ligeglad. Claudia er blevet det sidste og sidder ikke bare i et hjørne og græder, siger Sarah Sofie Boussnina imponeret af sin karakters styrke.

LÆS OGSÅ: Anmelderne delte: Er '1864' fuldtræffer eller fiasko

Da den unge skuespillerinde var teenager, kunne hun nemlig selv let blive slået ud af andre menneskers syn på hende. Som 17-årig debuterede hun i tv-serien "Lærkevej", hvor hun spillede en teenager, der havde en affære med en ældre mand. Den rolle affødte mange ubehagelige og grænseoverskridende kommentarer på gaden.

- Folk spurgte hele tiden, om jeg også i virkeligheden havde et forhold til en ældre mand. Det sårede mig meget, og jeg blev virkelig ked af det. Jeg får stadig mange kommentarer fra folk i dag, men jeg er blevet rigtig god til at være ligeglad, for jeg er stolt af og glad for det, jeg laver, siger Sarah Sofie Boussnina.

Sponsoreret indhold