Sarah-Sofie Boussnina: Vildt forelsket

Den unge fremadstormende skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina har scoret en rolle i History Channels tempelridderserie \

Den unge fremadstormende skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina har scoret en rolle i History Channels tempelridderserie "Knightfall".

Foto: Mikael RieckSarah-Sofie Boussnina må siges at være blevet et kendt ansigt i de danske tv-stuer.

Den unge skuespillerinde gjorde sin entre med "Lærkevej", for kort tid siden julekalenderen på TV2, og om kort tid skal hun spille med i "1864".

Så man kan roligt sige, at den spinkle skønhed har haft et rigtig travlt år.

Alligevel har Sarah-Sofie Boussnina fundet tid til at møde en rigtig dejlig mand.

Pernille Højmark har lavet en julekalender

- Jeg har en kæreste. Vi har kun været sammen i få måneder, og han bor ikke i Danmark, men jeg formår alligevel at være sammen med ham hveranden uge. Han bor i Tyskland - så det handler om at priotere, og jeg prioriterer ham meget højt i mit liv, fortæller hun til Seoghør.dk.

Da de to mødtes var han dog ikke bosiddende syd for grænsen.

- Jeg mødte ham gennem nogle fælles venner. Han er dansk, men læser i Tyskland lige nu, forklarer Sarah-Sofie Boussnina, der glæder sig over, at kæresten ikke bor længere væk end Hamborg.

- Det er fantastisk, at Viber og Skype og sådan noget eksisterer, så vi kan kommunikere meget sammen uden, at det bliver en udgift, lyder det.

Julekalender-babe nøgen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close