Nyheder22. juli 2016

Citybois sablet ned af anmelder

"X Factor"s Citybois har fået lov at komme med på Grøn koncerts stjernebesatte hold, men det faldt ikke i Thomas Treos smag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-19951.jpg
 Foto: Aller Media

Bannerne blev holdt højt af teenagepigerne, da Citybois torsdag indtog Grøn Kocert. Selv om der var masser af skrig og skrål fra publikum, kunne Thor og Anthon sagtens overdøve larmen med deres "Bedre end Rihanna".

De to fyre blev kendte, da de meldte sig til "X Factor" i 2015. Her tog Thomas Blachman dem under sine vinger, men formåede ikke at guide dem til sejr. Alligevel scorede Citybois en pladekontrakt, efter DR's populære sangshow var slut.

De kommende uger kan danskerne opleve de to Gentofte-drenge i bl.a Næstved, Aarhus og Købehavn, når de sammen med Lågsus fra P3 sætter gang i festen.

Se et stort galleri med de to drenge:

Citybois - stort galleri med Anthon og Thor

Og torsdag debuterede de på den store scene, hvor også De enste to og Stine Bramsen sang deres hits. Men ikke alle var begejstrede for deres koncert.

- Citybois er som en børnesygdom, man troede, man var sluppet af med, men den vender tilbage igen og igen. Det komplet latterlige makkerpar fra Gentofte dukkede op blandt gæsterne, da dj-duoen Lågsus åbnede Grøn Koncert i Kolding, og hvis man troede, teenagerne ville vokse med opgaven, så troede man forkert, skriver Ekstra bladets anmelder.

- Da Lågsus - DR P3 ringede og spurgte, om vi ville spille med dem til Grøn Koncert, kom det helt bag på os. Grøn Koncert er noget nær det største i herhjemme i Dannevang, og det er virkelig en ære, at være en del af det prestige fyldte line up der spiller i år! Vi håber på at se en masse af jer i de forskellige byer ‪#‎bedreendrihanna‬ ‪#‎GK16, skrev drengene på deres Facebook før koncerten.

Sponsoreret indhold