X Factor 21. april 2016

'X Factor'-Embrace skifter navn - det hedder de nu

Årets vindere af 'X Factor' - gruppen Embrace - har set sig nødsaget til at skifte navn, da der fandtes et engelsk indie rockband med samme navn. Vinderduoen afslørede deres nye navn torsdag morgen på deres Facebook-side
(Foto: Claus Poulsen)

De sang sig ind i alles hjerter og sikrede sig helt fortjent sejren i dette års 'X Factor'. Men nu er det slut med Embrace. Eller hvert fald er det slut med navnet Embrace.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to søstre i duoen, Anilde og Azilda, har nemlig set sig nødsaget til at skifte navn, for der fandtes allerede et engelsk indie rockband med bandnavnet Embrace.

- Da det ellers hjertevarmende og genkendelige navn Embrace allerede er taget, skifter vi til et endnu mere genkendeligt og lidt sjovt navn, skriver de to søstre på deres Facebook-væg torsdag morgen.

Her afslørede de, at de fremover hedder NEW:NAME.

- Det kræver måske en smule tilvænning, men vi er max glade for navnet og glæder os bare til at spille en masse lækkert musik for jer... Bare under et "nyt navn", skriver de to smilende søstre videre.

Embrace - der altså nu hedder NEW:NAME - strøg igennem 'X Factor' uden problemer og fik stort set kun ros og anerkendelse fra deres mentor Remee - og de to meddommere Thomas Blachman og Mette Lindberg. I finalen sang søstrene sig forbi Reem, som ellers var spået førstepladsen, og de to glade søstre udsendte kort efter deres vindersang 'Commitment Issues'.

Næste skridt for vinderduoen er, at de skal indspille en ep i London sammen med sangskriver- og producerteamet Julian Bunetta og John Ryan. De har tidligere produceret sange til blandt andre One Direction og Jason Derulo.

NEW:NAME, der har rødder i Angola, har dog været tvunget til at udskyde indspilningen af deres ep, da de ikke er danske statsborgere. De skal derfor søge om visum for at kunne rejse til England.

Se billeder fra 'X Factor'-finalen i galleriet herunder:

X Factor-finalen 2016

Sponsoreret indhold