Nyheder12. april 2016

Christopher: Intet slår en god privatfest

Skal du være heldig at lokke Christopher med til fest, skal det være hjemme i privaten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christopher_1.jpg
 (Foto: All Over)

Kolde øl i køleskabet, musik på anlægget i stuen og gode venner rundt om bordet.

Privatfest er langt sjovere end larmende diskoteker, mener de danske kendisser.

I forrige uge var de samlet til uddelingen af årets Zulu Awards. En fest, som Zulu i år havde valgt at kalde Danmarks største privatfest. Og det passede festens gæster fint.

- Der er ikke noget, der slår en god privatfest med sine bedste venner. Det kan man ikke toppe med nogen bytur, siger sangeren Christopher.

- Det sker ofte, at man sidder til en rigtig god privatfest og pludselig skal videre i byen, men det bliver aldrig lige så sjovt. Så hvis man er til en god privatfest, så skal man bare blive bedre til at blive der, siger han.

Hos Klumben og Raske Penge er der også stor enighed om, at privatfester vinder over byture.

- Jeg er klart til privatfester. 100 procent. Man kommer hinanden mere ved. Det er bare sjovere, da man må det hele, siger Rasmus Poulsen, som er bedre kendt som Raske Penge.

- Men det er ikke så tit, at folk inviterer til privatfest. Folk er nok bange for at gøre det og gider ikke rydde op, siger Christian Andersen, der går under kunstnernavnet Klumben.

Sangerinden Medina vil også langt hellere være til fest i privat regi, end hun vil tage på diskotek, og hun har opskriften på den helt perfekte, private fest.

- Gode privatfester er ofte dem, der er spontane med gode venner, som man stoler på. Hvor man ikke tænker over tid og sted, men bare er til stede, siger hun.

- Jeg er den festtype, der har bare tæer og flowerpower. Jeg hygger mig, griner Medina.

Skuespillerinden Mille Dinesen har gjort sig mange erfaringer med både byture og private fester i årenes løb, og hun er heller ikke i tvivl.

- Gode privatfester har en bytur svært ved at slå. Der er noget intimt og hyggeligt og dejligt ved de der privatfester, siger den 42-årige skuespiller.

Sponsoreret indhold