Nyheder1. april 2016

Christopher: Jeg passer gerne på min kvinde

Popsangerens nyeste bud på et hit "I Won't Let You Down", er skrevet til kæresten Cecilie Haugaard som et løfte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-03818.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Har man én gang brændt nallerne på kærligheden, kan man have svært ved at give sig hen til den igen. Men et nyt forhold er også en ny start, og det har inspireret popstjernen Christopher til sangen "I Won't Let You Down", der udkommer fredag den 1. april.

Her synger han om det løfte, man må give hinanden, hvis man vil satse på kærligheden igen, og som han også selv har givet sin kæreste, Cecilie Haugaard.

- Sangen er skrevet til hende, men det er noget, jeg tror, alle mener, når de finder kærligheden: "Bare rolig, jeg svigter dig ikke. Jeg er ikke din ekskæreste", siger Christopher og uddyber:

- Det er noget, jeg tror, alle mener, når de møder en ny. Det er sådan "lige meget hvad, der er sket og hvad, du har været igennem, så skal jeg ikke betale prisen for, at din ekskæreste måske har været en nar. Jeg er ikke den person. Jeg vil ikke svigte dig, jeg har dig", siger sangeren, der ikke er i tvivl om, at mange piger bliver tiltrukket af mænd, der godt vil tage rollen som "beskytteren".

- Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste pige, der ikke gerne vil have en fyr, der passer på hende og gør hende tryg. Samtidig er jeg også en sucker for stærke kvinder, der bare kan deres pis og har noget power. Det er et kæmpe turn on. Der skal ligesom være begge sider, siger den 24-årige hitmager, der har dannet par med Cecilie Haugaard siden 2014.

- Jeg er kæmpe tilhænger af den lidt mere old school måde at gøre tingene på. Jeg kunne aldrig drømme om at lade en pige betale for en middag eller splitte regningen. Det er det værste, jeg kan komme i tanke om. Det er vigtigt, at der er nogle roller. Jeg er mand, du er kvinde, og jeg passer på dig. Mænd kan godt lide at bære, og kvinder vil gerne bæres. Det ligger dybt i os, mener sangeren.

Sangen "I Wont Let You Down" er en duet med sangerinden og sangskriveren Bekuh Boom, der blandt andet også har en finger med i spillet på sangen "Golden", som Lukas Graham og Brandon Beal lægger vokaler til.

Christophers album "Closer" udkommer den 15. april.

Sponsoreret indhold