Christopher klar med ny single: Så lykkelig er jeg

Christopher og Cecilie Haugaard

Han var lige rundet 20 år, da han med blussende kinder og en guitar i hånden tog de første spæde skridt som dansk popstjerne.

Nu er Christopher fyldt 23, har knap en kvart million følgere på Facebook, og har væltet Danmark med numre som "Told You So" og "CPH Girls".

Nu udkommer sangeren med singlen "Tulips", der er første nummer fra hitmagerens tredje album.

- Det er et legesygt nummer, for det er der, jeg er nu. Det kunne kun blive en glad sang, som giver et smil på læben, for sådan har jeg det. På samme måde afspejler min første plade "Colours" fuldstændigt, hvor jeg var, og hvad det var for en periode i mit liv, og det samme med "Told You So", siger sangeren om sit andet album.

- Det er meget dagbogsagtigt, når jeg skriver sange, for der er fri leg, når det kommer til, hvad jeg gerne vil skrive om, siger Christopher, der ikke har kunne undgå at lade det nye album handle om noget, der har fyldt rigtig meget for ham det seneste år.

- Jeg mødte Cecilie (Haugaard, red.) lige inden, jeg gik i gang med den her plade, så det har været uundgåeligt, at den kom til at handle om hende, fortæller Christopher om modellen, som han i august 2014 præsenterede for sine fans på sin Instagram-konto.

- Jeg har lyst til at lave sådan et nummer som Tulips, fordi det er sådan, jeg har det. Man kan ikke klemme en ulykkelig kærlighedssang ud, når man har det så godt, siger han og smiler.

Vi har samlet et galleri med Christopher og Cecilie Haugaard øverst. 

På den måde påvirker hans privatliv musikken. For når man har det godt, smitter det af.

- Jeg har ikke mødt en pige før, som jeg kan grine sådan med. Det vigtigste i livet er jo at være glad, og følelsen af, at man bare render rundt og er det hele tiden, den er fantastisk. Man vågner op om morgenen og er glad, og så er alt andet ligegyldigt, siger sangeren.

- Det er for fedt at have hele den her ting med musikken kørende og at kunne lave plader og leve af sin passion. Men jeg har også fundet ud af, at det hverken er penge, en dyr bil eller en kæmpe lejlighed, der gør mig glad. Jeg har prøvet at sidde i en dyr lejlighed og køre i en BMW, men ikke være lykkelig.

- Man laver ikke fed musik, når man ikke er på toppen. Men når man kommer ind i et studie med følelsen af, at man kan erobre hele verden, så smitter det også af på dem, man arbejder med, siger han.

I arbejdet med sit tredje album, har Christopher mærket, at han føler sig endnu mere til rette i studiet, hvor han igen har samarbejdet med producer-tvillingerne Frederik og Fridolin Nordsø.

- Jeg synes virkelig, jeg har taget nogle skridt, og jeg synes, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad det er, jeg gerne vil, og hvad jeg kan, siger Christopher, der godt ved, at der ligger et pres på hans skuldre, fordi den seneste plade blev så massiv en succes.

- Alligevel har vi valgt ikke at sætte os ned og tage snakken om, hvad det er for en plade, vi skal lave. Det bliver fedt uanset hvad, det er den måde, vi har valgt at se det på.

- Når man laver en plade og gør det intensivt i en periode, så kommer der til at være en speciel lyd, man kommer til at skabe et billede af den tid, hvor man lavede pladen. Og jeg synes, man kan høre, at vi har haft det sjovt i mens vi lavede denne her, siger sangeren.

Du kan høre Christophers nye single herunder:

 

Det nye album forventes at udkomme til vinter.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close