VIDEO: Sådan har du aldrig hørt Christopher før

Christopher kan synge andet end pop

Christopher kan synge andet end pop

Foto: All Over

Christophers ørehænger ”Tulips” har været et af de allerstørste hits i 2015. Ifølge en opgørelse fra DR blev sangen spillet hele 114 gange på de licensfinansierede alene i uge 36.

Men selvom du har hørt hittet masser af gange, har du med garanti aldrig hørt det i en croonerversion, som du kan høre Christopher begynde på herunder:

Christopher spillede den utraditionelle udgave af megahittet i DR3-programmet ”Musikåret 2015”. Mange har spekuleret over, hvad Christopher egentlig synger om. SE og HØR havde i den forbindelse fat i en ekspert, der slet ikke var i tvivl.

- Christopher synger om oralsex. Han føler det helt klart som en gave at gå ned mellem benene på en kvinde. Når han synger om at få lov til at give oralsex, vil der sidde masser af kvinder og tænke ”gid det var mig.” Christopher er god til at slikke, fordi han elsker det. Han vil hellere slikke fisse end have mad. Han lever for at ligge mellem hendes ben. Jeg kan sagtens forestille mig, at en masse unge piger både kan synge med og onanere til sangen, sagde sexolog og parterapeut Joan Ørting tidligere på året til SE og HØR. 

Christopher kommenterer ikke sine evner med tungen, men han afviser, at sangen handler om oralsex.

- Nej, det må jeg simpelthen blankt afvise. Det er en gentlemansang det her. Og det vil jeg gerne slå fast én gang for alle, siger han i programmet som du kan se i aften kl. 20 på DR3.

Du kan høre sangen her 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close