X Factor1. april 2016

Christopher om Reem: Hun er pretty good looking

Popchamøren Christopher synes ikke bare, at Reem er en dygtig sangerinde. Han synes også, hun er dejlig at se på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christopher_og_reem.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

De fleste piger ville nok elske at få et kompliment af selveste Christopher. Og netop komplimenter delte Christopher flittigt ud af fredag aften i finalen i ”X Factor”.

Her optrådte den populære krøltop sammen med finalisten Reem – sammen sang de ”I Won’t Let You Down”. Og det var ikke kun Reems smukke stemme, som Christopher efterfølgende hyldede.

Han synes nemlig også, at den unge talentfulde sangerinde har udseendet med sig.

- Hun er pretty good looking, sagde en charmerende Christopher, inden han også fandt tid til at komme med endnu flere positive gloser:

- Hun har stjernstøv på skuldrene. Hun har det der udefinerbare. Det man nok kalder ”X Factor”, sagde Christopher.

Og han stemmer også på Reem som vinder af talentpogrammet. Tidligere afslørede han nemlig på den røde løber, at han ville stemme på den deltager, han skulle synge sammen med.

Og det var altså Reem.

Reem sang også sammen med Brandon Beal – og da hun fik at vide, at hun skulle synge sammen med den amerikanske sanger, blev hun noget overvældet.

- Jeg tænkte bare wauw, da jeg opdagede, at jeg skulle synge med Brandon Beal! Da jeg så fandt ud af, at jeg skulle synge sammen med Christopher, tænkte jeg bare ”nudelhår”, sagde Reem, inden hele salen i DRs Studie 5 begyndte at skraldgrine.

Reem konkurrerer mod EMBRACE og Alex.

Se et galleri med de kendte til finalen herunder:

Rød løber X Factor finale 2016

Sponsoreret indhold