Nyheder9. september 2018

Christopher afslører detaljer om frieriet

Christopher skal giftes med kæresten Cecilie Haugaard, og han havde planlagt frieriet ned til mindste detalje
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_45.jpg
 Foto: Aller Media

Det kan ikke være gået manges næse forbi, at popstjernen Christopher friede til sin kæreste i sidste weekend.

Nu afslører han detaljer om det romantiske frieri.

Det gør han i et interview med B.T.

- Jeg kan sige, at jeg overgik mig selv. Der var skruet op for romantikken. Om jeg så planlagde det fra nu af og til næste år, så ville jeg ikke kunne gøre det lige så magisk igen. Det gik op i en højere enhed. Ej, men, jeg overgik mig selv, det gjorde jeg sgu, fortæller han i interviewet.

Her afslører han også, at Cecilie skal have det, præcis som hun vil have det til brylluppet.

Christopher friede til Cecilie Haugaard i Tisvilde. Det var også der, de blev kærester i sin tid.

Den store nyhed delte både Christopher og Cecilie med hele Danmark i mandags.

Artiklen fortsætter efter billedet

Efter forlovelsen blev der afsløret mange detaljer om den flotte ring, som Christopher havde friet med.

Ringene er lavet i samarbejde med juveler og diamantekspert Brian Mouritsen, der har showroom på Kgs. Nytorv i København.

De tre ringe symboliserer tro, håb og kærlighed, og i centrum finder man en brillantsleben diamant på hele 3,01 karat.

Brian Mouritsen fortæller til ELLE, at så snart Christopher så den velvoksne sten, vidste han, at det var den, han ville fri til Cecilie med.

Alle ringene er lavet i 18 karat hvidguld. Ringen med den store sten er den ring, der symboliserer kærlighed. Den store diamant er fattet i en såkaldt bezel-fatning, der gør, at stenen sidder dybt og ikke sidder fast i ting.

De to mindre ringe, der symboliserer håb og kærlighed er mere klassiske i deres look.

Artiklen fortsætter efter billedet

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afsløre, at Cecilie var popkrøltoppens nye kæreste.

Da modellen til ELLE Style Awards i foråret blev hun spurgt, om ”Tulips”-sangeren ikke snart skulle gå ned på knæ, var der dog ikke noget der tydede på, at der var et frieri på vej.

– Det må du spørge ham om – det er ikke mit job, lad mig sige det sådan.

– Jeg er sammen med den mand, jeg gerne vil være sammen med resten af livet – 100 procent, udbrød Cecilie.

Frieriet kommer efter, at de turtelduerne havde en mindre krise i deres forhold. Da de i juli var på Roskilde Festival var der nemlig ikke ligefrem god stemning imellem de to.

– Du er en fucking lortekæreste! råbte ”Cillemouse” til smørstemmen, da de sad i festivalens VIP-område. Det fortalte en anonym kilde til SE og HØR.

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i.

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina.

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid.

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og kæresten Cecilie Haugaard bal hos dronningen

Sponsoreret indhold