Christopher på knæ: Alle detaljer om Cecilies forlovelsesring

Parret til Roskilde Festival 2018.

Parret til Roskilde Festival 2018.

Foto: Dan Mariegaard

I går fortalte Christopher, 26, og kæresten Cecilie Haugaard hele verden, at de skulle giftes

Det var sangeren selv, der viste den imponerende ring, han havde friet med, frem - og nu kan det danske modemagasin ELLE afsløre flere detaljer om ringen. 

Cecilies imponerende forlovelsesring er faktisk ikke én, men hele tre ringe.

Artiklen fortsætter under billedet. 

All mine

Et opslag delt af Christopher (@christophermusiccom) den

Ringene er lavet i samarbejde med juveler og diamantekspert Brian Mouritsen, der har showroom på Kgs. Nytorv i København. 

De tre ringe symboliserer tro, håb og kærlighed, og i centrum finder man en brillantsleben diamant på hele 3,01 karat. 

Brian Mouritsen fortæller til ELLE, at så snart Christopher så den velvoksne sten, vidste han, at det var den, han ville fri til Cecilie med. 

Alle ringene er lavet i 18 karat hvidguld. Ringen med den store sten er den ring, der symboliserer kærlighed. Den store diamant er fattet i en såkaldt bezel-fatning, der gør, at stenen sidder dybt og ikke sidder fast i ting. 

De to mindre ringe, der symboliserer håb og kærlighed er mere klassiske i deres look. 

Det var Cecilie Haugaard, der i går var den første til at fortælle, at hendes kæreste gennem fire år havde været på knæ.  

- I går aftes var den bedste aften i mit liv. Det største JA, jeg har sagt, skrev Cecilie Haugaard til et billede, hvor hun sad sammen med Christopher. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Last night was the best night of my life!!! The biggest YES I’ve ever said

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afsløre, at Cecilie var popkrøltoppens nye kæreste.

Da modellen til ELLE Style Awards i foråret blev hun spurgt, om ”Tulips”-sangeren ikke snart skulle gå ned på knæ, var der dog ikke noget der tydede på, at der var et frieri på vej.

– Det må du spørge ham om – det er ikke mit job, lad mig sige det sådan.

– Jeg er sammen med den mand, jeg gerne vil være sammen med resten af livet – 100 procent, udbrød Cecilie.

Frieriet kommer efter, at de turtelduerne havde en mindre krise i deres forhold. Da de i juli var på Roskilde Festival var der nemlig ikke ligefrem god stemning imellem de to. 

– Du er en fucking lortekæreste!, råbte ”Cillemouse” til smørstemmen, da de sad i festivalens VIP-område. Det fortalte en anonym kilde til SE og HØR.

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i. 

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder:

Christopher og Cecilie Haugaard

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close