Han har været på knæ! Christopher og Cecilie skal giftes

(Foto: Dan Mariegaard)

Christopher og Cecilie Haugaard skal giftes.

Det afslører hun på sin Instagram-profil. 

- I går aftes var den bedste aften i mit liv. Det største JA, jeg har sagt, skriver Cecilie Haugaard til et billede, hvor hun sidder sammen med Christopher. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afsløre, at Cecilie var popkrøltoppens nye kæreste.

Da modellen til ELLE Style Awards i foråret blev hun spurgt, om ”Tulips”-sangeren ikke snart skulle gå ned på knæ, var der dog ikke noget der tydede på, at der var et frieri på vej.

– Det må du spørge ham om – det er ikke mit job, lad mig sige det sådan.

– Jeg er sammen med den mand, jeg gerne vil være sammen med resten af livet – 100 procent, udbrød Cecilie.

Frieriet kommer efter, at de turtelduerne havde en mindre krise i deres forhold. Da de i juli var på Roskilde Festival var der nemlig ikke ligefrem god stemning imellem de to. 

– Du er en fucking lortekæreste! råbte ”Cillemouse” til smørstemmen, da de sad i festivalens VIP-område. Det fortalte en anonym kilde til SE og HØR.

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i. 

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close