Nyheder28. november 2016

Christiane tager manden i julekalender-tyveri: Ejjj Liam!!!!!

Christiane har delt et billede på sin Instagram-profil, der beviser, at hendes mand ikke helt kan finde ud af dét der med chokoladejulekalendere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-44677.jpg
 Foto: Aller Media

Kalendere viser ikke engang 1. december. Alligevel må Christiane Schaumburg-Müller sande, at hendes mand ikke kan vente, til det bliver jul.

Eller han kan hvert fald ikke vente med at åbne sin chokoladejulekander… således ser det ud til, at Christianes hårdkogte rapper har guffet sig igennem det meste af chokoladejulekalenderen, der ellers – som ”juleloven” foreskriver – først må blive åbnet (én stykke ad gangen) fra på torsdag.

På sin Instagram-profil har Christiane nu delt et billede af balladen. Og som kommentar skriver hun:

- Ejjj Liam!!!!!!

Flere af Christianes 360.000 følgere har kommenteret det sjove billede – og mange erkender, at de (eller deres mænd) kunne finde på at begå lignende juleulovligheder.

Undersøgelser viser da også, at 39 procent af alle voksne skraber deres skrabejulekalender før tid. Hvor mange der guffer deres chokoladejulekalender før tid, vides ikke. Men der er sikkert tale om en hel del…

Du kan læse 12 andre sjove facts om skrabejulekalenderen i galleriet herunder - og selv svare på, om du begår chokoladejulekalender-ulovligheder nederst i artiklen.

12 facts om julekalenderen fra Quick

Sponsoreret indhold