Christiane om Liam i rollen som far: Han er for vild

Christiane er meget begejstret for L.O.C.\'s rolle som far.

Christiane er meget begejstret for L.O.C.'s rolle som far.

Foto: All Over Press)

For lidt over en måned siden blev det danske kendispar Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor forældre til en lille dreng.

Torsdag aften var den blonde tv-vært og iværksætter igen klar til at træde ind på den røde løber, og hun havde ladet den lille purk blive hjemme sammen med sin far.

Ifølge Realityportalen var det tv-værtens første arrangement efter fødslen, og Christiane Schaumburg-Müller benyttede lejligheden til at sende et par søde ord afsted til den nybagte far.

- Han (Liam, red.) er for vild! Bedårende. Jamen, for vild, fortalte hun ifølge Realityportalen, og hun forklarede, at rapperen og sønnen har det meget godt sammen.

Lille Constantin kom til verden i slutningen af september, og siden har tv-værten delt flere billeder af sig selv sammen med sin lille søn på det sociale medie Instagram.

På de fleste billeder får de mange følgere dog ikke Constantins ansigt at se, og det er der en helt særlig grund til.

Det fortalte tv-værten den 9. oktober, da hun lagde det første og indtil videre eneste billede op af sønnen, hvor man kan se hans ansigt og blå øjne.

- Efter en lille hjemmelig diskussion om retten til selv at vælge, når det engang bliver aktuelt, har jeg gennemtrumfet et lille kompromis. Nemlig et billede af guldklumpen, der betyder alt, skrev hun dengang til billedet af den lille dreng.

Den 34-årige tv-vært annoncerede sin graviditet i maj på det sociale medie, hvor hun også fortalte, at hun og rapperen Liam O'Connor havde fundet sammen igen.

I sommeren 2015 bekendtgjorde parret nemlig, at de skulle skilles, men siden fandt de altså sammen igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close