L.O.C. overrasker: Har overtaget Christianes job for en stund

L.O.C. har sønnen Constantin  med i sin nyeste musikvideo.

L.O.C. har sønnen Constantin med i sin nyeste musikvideo.

Foto: Mikael Rieck

Vi lærte ham at kende som den hårdkogte rapper, der slog igennem med tekster om alt fra stoffer og alkohol til nøgne damer og hor.

I disse dage har det dog været nogle lidt mere familievenlige emner, som L.O.C. – alias Liam O’Connor – har kastet sig over.

Den hårdkogte rapper har nemlig for en stund lagt rapsangene på hylden og har i stedet kastet sig over et noget mere stilfærdigt job.

37-årige L.O.C. har således overtaget Christianes job som klummeskribent, og i magasinet ChriChri giver han sit humoristiske syn på julen, der blandt andet indebærer hjemmelavede æbleskiver, teriyaki-marineret juleand, og en rensdyrsweater, som han ifører sig for at overleve jule- og gaveræset juleaften.

I sin klumme fortæller L.O.C. ifølge BT, at han har overtaget Christianes job, fordi hun i disse dage har alt for travlt med at amme deres søn Constantin, der kom til verden for tre måneder siden.

Derfor er det altså rapperen, der giver et indblik i, hvordan den lille familie holder jul.

L.O.C. kan blandt andet afsløre, at hans kæreste er én stor juleelsker, og at hun i allerhøjeste grad slår Gertrud Sand, når det kommer til mængden af julepynt. Christiane har hele ni store kasser med julepynt. Gertrud Sand havde som bekendt kun én.

Christiane og L.O.C.

Og så har Christiane og hendes familie også en anden indgangsvinkel til selve pakkeåbningen den 24. december. Her åbnes gaverne nemlig i roligt tempo – og man skal også nærlæse kortet, der følger med. Hos L.O.C.s familie bliver pakkerne til sammenligning flået op.

L.O.C. har gennem årene lært, hvordan man bedst kommer igennem hele juleræset, når man fejrer højtiden med en juleentusiast som Christiane og hendes familie.

- Med tiden har jeg lært, at man bedst overlever gaveriet ved at iføre sig en sweater med rensdyrmotiv. Det får dig til at se ud, som om du deltager aktivt i aftenens udskejelser, selvom du bare passer dig selv i hjørnet, konstaterer rapperen L.O.C. ifølge BT i magasinet, hvor han også indrømmer, at han ikke er særlig kreativ, når det kommer til julepakkekøb. Han holder sig i stedet til listen.

I klummen afslører L.O.C. også, at han kan andet end at skrive hårde tekster. Han er også et hitmager, når der skal laves æbleskiver.

- Jeg har noget urutineret været dum nok til at prale med at kunne lave æbleskiver fra bunden, og nu har jeg udsigt til at skulle bruge aftenen i køkkenet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close