Nyheder30. juni 2015

Christiane skrækslagen efter nærdødsoplevelse

TV-værten troede, hun skulle dø efter fald fra klippe i Spanien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nw-dk-dm033.jpg
 All Over Press
Som vært på tv-programmet "Danmarks Ninja Warrior", er den danske tv-vært Christiane Schaumburg-Müller O'Connor på første parket, når deltagerne i konkurrencen forsøger at klare sig igennem det, der kaldes verdens sværeste forhindringsbane. Men tv-værtinden selv skal ikke nyde noget af at prøve kræfter med banen. Efter hun som ung var tæt på at komme alvorligt galt af sted på en klippe i Spanien, har hun nemlig fuldstændigt mistet lysten til at lege vovehals.
- Da jeg var yngre lavede jeg noget, der hedder canyoing. Det er både vandring og en forhindringsbane i naturen. Man vandrer måske seks timer op ad, og så klatrer man ned og så følger man vandet hele vejen tilbage til sit udgangspunkt. Man svømmer og hopper ned fra højder og rappeller. Det er fuldstændigt vanvittigt. Når jeg tænker på det nu, kan jeg ikke forstå, at jeg turde, siger tv-værtinden.
Én gang var det da nær også gået helt galt. - Jeg har engang hængt ud over en klippe med et tov om livet i 40 meters højde. Jeg mistede fodgrebet og hang i den der line og kiggede ned, og der troede jeg, jeg skulle dø.
- Jeg prøvede at hive mig selv op, men jeg havde ikke armkræfter til det. Det lykkedes på en eller anden måde til sidst, og da jeg kom hjem, skrev jeg simpelthen et brev til min familie om hvor meget, de betød for mig, for jeg havde sådan en nærdødsoplevelse, forklarer Christiane Schaumburg-Müller O'Connor. Derfor har hun ikke noget behov for at se, hvordan hun ville klare den berygtede forhindringsbane, som ambitiøse vovehalse har kastet sig ud i de seneste mange dage, hvor programmet er blevet optaget på Islands Brygge i København. - Oplevelsen sidder stadig i mig. Det, og så den cykelulykke, jeg havde i "Stjernerne på Slottet", har taget al fartdjævel ud af mig. Jeg har fået højdeskræk lige pludselig, jeg tør ikke køre over broer, og jeg tør ikke køre på ski. Jeg har ellers altid været sådan en, der bare kastede mig ud på sorte løjper.
- Jeg er blevet sindssygt bange, og som tidligere danser ved jeg, at når man har frygten, så er det, det går galt, og så er det, skaderne sker. Og det er derfor, jeg ikke vil prøve banen, siger tv-værtinden. Programmet vises til efteråret på Kanal 5.

Sponsoreret indhold