Nyheder4. juni 2015

Christiane og L.O.C.: Turbulent forhold

Christiane Schaumburg-Müllers forhold til L.O.C. har været vildt - SE og HØR har gennemgået deres op og nedture.
https://imgix.seoghoer.dk/media/b1a6b0a2fb07492d9d14e7676bb7218f.jpg
 Foto: All Over

Der findes stille og rolig kærlighed, der blomstrer, men forgår. Og så findes der kærlighed, der er som torden og lynild - lidenskabelig og helt vild. Det sidste var tilfældet for L.O.C. og Christiane.

Parterapeut, Christina Tatarczuk sagde det ret præcist til SE og HØR i slutningen af 2011:

- "Bad boy" møder pæn pige. Vores modsætninger inspirerer os. Derfor bliver Christiane inspireret af af Liam, som lever "på kanten". Måske vækker Liam hendes længsel efter at blive mere fri. Omvendt tiltrækkes han af Christianes pænhed, der inviterer til den ro og stabilitet, han længes efter, forklarede Tatarczuk, der ikke troede på forholdet. Hun har før haft ret med brud og kendte - blandt andet forudså hun Anni og Eriks brud langt før, det skete.

Og fakta er da bare, at det allerede i starten slog gnister. Det startede efter lang tids venskab i oktober 2008, og allerede i foråret 2009 bekræftede de at de skulle giftes. Et smukt januar bryllup skulle stå, en forlovelsesring til 30.000 kroner var købt, og Christiane var allerede flyttet ind i L.O.C.s ungkarlehybel på Frederiksberg. Men så gik noget galt. Helt galt.

Således kunne SE og HØR afsløre, at parret var gået fra hinanden i oktober 2009.

- Liam og jeg har i det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at pleje vores forhold. Så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit, sagde Christiane.

Men i al hemmelighed fortsatte parret efter et stykke tid deres stormfulde, men lidenskabelig romance. Og halvandet år efter, i vinteren 2011, bekræftede de, at de alligevel skulle giftes. Det skete kort efter, at SE og HØR havde afsløret, at de atter var kærester. Forlovelsesringen blev endda genbrugt. Christiane afslørede dog, at bryllupsplanerne var en anelse forhastede.

- Vi bor sammen, og vi er stadig forlovede. Og jeg har det så dejligt. Men vi vil ikke presse det denne gang, så jeg kan altså ikke komme med nogen dato, sagde hun.

Men så kom brylluppet. Den 22. december 2012 sagde de "ja" til hinanden til et storslået bryllup hos Caroline Fleming på Valdemar Slot. Ikke et øje var tørt, og alt var perfekt.

- Skat, du skal vide, at jeg elsker dig mere, end den måde, de får kærlighed til at se ud i film, sagde L.O.C. i sin rørende bryllupstale.

Efterfølgende tog parret til Australien på bryllupsrejse og købte hus sammen.

Men kærligheden brast. Og nu er den en saga blot.

Sponsoreret indhold