Nyheder1. december 2016

Christiane Schaumburg-Müller scorer stor musical-rolle

Tivolis næste store musical har Christiane Schaumburg-Müller i en af hovedrollerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ch1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Når Tivoli næste år åbner dørene for deres næste store musicalsatsning, er det med skuespillerinde og tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller i en af de bærende hovedroller.

Det offentliggør forlystelsesparken i dag i en pressemeddelelse.

- Det var et så spændende projekt, at jeg ikke kunne sige nej, siger Christiane Schaumburg-Müller i pressemeddelelsen.

Musicalens titel og de resterende skuespillere, der skal stå på scenen sammen med den nybagte mor, afslører Tivoli først til et pressemøde næste uge.

De eneste informationer, som Tivoli vil fortælle inden torsdag, er, at musicalen bygger på en populær familiefilm, der også før er blevet opsat som musicalforestilling. Forestillingen har tidligere være opsat i både London og USA, men aldrig før i Danmark.

Ligesom Tivolis nye musical før har været opført, har den 34-årige skuespillerinde faktisk også været med i en musical før.

I 2012 spillede hun med i "Den eneste ene" i Glassalen i Tivoli, da den blev opført som en musical. Her spillede hun rollen som Stella, der i filmen af samme navn spilles af Paprika Steen.

Christiane Schaumburg-Müller blev i september mor til sønnen Constantin, som hun har med rapperen Liam O'Connor.

Det er dog ikke blevet til meget barsel for nogle af dem, da hun har travlt med sit onlinemagasin Chrichri.dk, og husbonden Liam O'Connor i denne uge skal på turné rundt i landet.

Musicalen skal efter planen have premiere ved juletid 2017.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold