Nyheder 20. marts 2015

Christiane afslører: Sådan var mit bryllup

Blev dårlig og måtte tage to treo’er lige inden ceremonien
Af af
Blev dårlig og måtte tage to treo’er lige inden ceremonien
Blev dårlig og måtte tage to treo’er lige inden ceremonien
Foto: Dan Mariegaard

Dagen før lillejuleaften 2012 - da kong Vinter for alvor havde fået fat i Danmark - sagde Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. ja til hinanden ved et romantisk bryllup på Valdemar Slot.Og nu afslører den smukke kvinde på sin blog chrichri.dk, hvordan hendes eventyrlige dag var - og at hun blandt andet følte sig så syg lige inden vielsen, at hun måtte tage to treo'er.Christiane Schaumburg-Müller fortæller i sine blodindlæg 'Mit Julebryllup', at hun hele tiden havde troet, at brylluppet ville stå om sommeren, som det ofte er tradition. Men….LÆS OGSÅ: L.O.C. beholder alt ved en skilsmisse

Christiane på sin store dag (Foto: Dan Mariegaard)LÆS OGSÅ: L.O.C. og Christiane: Her er de som mand og kone- Om sommeren er Liam næsten konstant på tour, jeg laver teater eller optager TV - vores tid sammen er, når kulden kommer snigende. Jeg elsker gråvejrsdage. Novemberaftener og mørke morgener, skriver Christiane og tilføjer, at de hurtigt blev enige om 22. december, fordi de begge - helt usædvanligt - havde en friweekend.På det tidspunkt var der kun seks uger til den store dag, men selvom det måske kunne give stress og sved på panden hos de fleste, tog Christiane det hele med en ophøjet ro: Hun planlagde således hele brylluppet uden hjælp fra en bryllupsplanlægger.LÆS OGSÅ: L.O.C. og Christiane lever hver sit livPå rekordtid fik den ihærdige Christiane planlagt det overdådige bryllup for 200 personer - og det var først lige inden ceremonien, at sommerfuglene begyndte at krible i maven:

Liam på sin store dag (Foto: Dan Mariegaard)- Jeg er aldrig nervøs, jeg ved ikke engang helt, hvordan det føles - indtil der lige før ceremonien. Jeg tænkte, jeg er ved at få feber. Jeg sådan rystede i hele kroppen. En sitren. Måtte tage 2 treoer. Det hjalp ikke. Åh, bare jeg ikke er syg. Så gik det op for mig. At jeg var nervøs, spændt. Følelserne pumpede rundt i alle afkroge af min krop. Men da dørene til kirken åbnede sig, så jeg kun en solstråle forude, og den lyste lige på min kommende mand. Alt var perfekt, skriver Christiane på sin blog.LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller vraget- Derefter var der en fantastisk middag, hvor alle traditioner blev opretholdt - til glæde for hele den irske familie. Det siger vel egentlig også sig selv, at med 30 irere, halvdelen af gaypriden, en crazy ass Schaumburg-Müller-slægt, skøre veninder og Danmarks mest sexede band kan det kun blive til en uforglemmelig fest, som jeg tænker jeg ikke vil gå i detaljer med. Kan blot nævne, at der var et orkester, der spillede jazz blandt folk, alle dansede, senere spillede kanonkongen fra P3's 90'er festen Danmarks bedste diskomusik - der var pølsevogn, og stemningen var Christmas Crazy, siger den smukke kvinde, der fik sin Liam 22. december 2012.Du kan læse hele Christianes blogindlæg her.

Sponsoreret indhold