Nyheder8. december 2016

Her er holdet til "Elf" i Tivoli

Den tredjemest indtjenende julefilm nogensinde, hvis historie siden er blevet en musical, spilles i Danmark.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tivoli.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Historien om Buddy, der falder ned i julemandens sæk og ender på Nordpolen, og bliver opdraget af en nisse, er i filmen og musicalen Elf blevet en juleklassiker, og næste år slår Tivoli dørene op for forestillingen, der allerede har gået sin sejrsgang på Broadway og Westend i New York og London.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Den Gamle Have helt ekstraordinært fået lov til at omskrive historien, så handlingen foregår i København.

Filmen Elf med skuespilleren Will Ferrell i hovedrollen, er den tredjemest indtjenende julefilm i verden, skriver Tivoli i pressemeddelelsen.

- En svær mission, ægte kærlighed og smittende musik er grundopskriften på et godt, hjertevarmt juleeventyr, lyder det om musicalen, der fra næste år således kan ses i Danmark.

På plakaten er blandt andet Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

Mens Pelle Emil Hebsgaard skal spille Buddy, tager Christiane Schaumburg-Müller rollen som Jovie, som han bliver forelsket i.

Elf får gallapremiere den 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal.

Se video fra pressemødet herunder

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold