Nyheder9. juni 2015

Christiane: Nu starter single-livet

Den kommende eks fru Schaumburg-Müller O'Connor vendte tilbage til Danmark, efter sin spanske-eksil-ferie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane1a_2.jpg
 Foto: Michael Rieck

Fra palme-sus og bølgebrus i Spanien til klassisk, dansk, køligt forår. Christiane er hjemme igen.

Det afslørede i går på sin Instagram-konto. Den skønne TV-værtinde flygtede ellers til sydens sol kort efter, at hun offentliggjorde, at hende og Liam skal skilles. Og hele weekenden tilbragte hun så i selskab med sin manager Sandie i Spanien. Pigerne drak rosé, dansede om natten, og spiste tapas. Det var sikkert lige, hvad den skilsmisseramte 33-årige havde brug for.

Men alting har en ende, og mandag vendte hun hjem til Danmark for at tage direkte på arbejde. Hun skulle lave en fotoskydning for sin populære blog, chrichri.dk.

Samtidig betød hjemkomsten mere for hende. For nu rammer virkeligheden Christiane. Hun må i gang med at planlægge sit nye single-liv efter over syv års parforhold - dog afbrudt af pauser - med L.O.C.

Huset skal formentlig afvikles, og hun skal måske ud at søge efter lejlighed. Og så skal hun vende sig til at bruge mere tid alene - eller i hvert fald sammen men sine tætte veninder, som naturligvis står klar som klippe-støtter i krisen.

Heldigvis er Christiane ikke typen, der ligger på den lade side: Hun har altid gang i masser af projekter her i blandt sin blog, der er hendes hjertebarn.

I SE og HØR på torsdag får du meget mere om skilsmissen.

Sponsoreret indhold