Nyheder2. maj 2017

Se video: Christiane laver tarm-reklamer

Det finske firma har fået tv-darlingen til at tale om tarme og dyrke tarm-yoga i deres reklamer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_schaumburg_muller.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det er ikke noget nyt, at kendte personer reklamerer for forskellige virksomheder ved at være deres ansigt udadtil. Og mon ikke nogle af dem er blevet udsat for lidt af hvert i reklamerne.

Nikolaj Lie Kaas stod i en stram, gul latexdragt i en reklame for "Punkt 1". Sidney Lee have taget en rugbrøds-bandana på i "Kohberg"-reklamerne og kunne ikke huske sine replikker. Og flere kendte danskere var klædt ud som velkendte chokolade-barer i "Tom's"-reklamerne.

Men nu har et finsk mælkeprodukt lavet noget af et scoop. De har fået Christiane Schaumburg-Müller i front for deres produkt, og i den seneste reklame-film på Facebook dyrker hun både tarm-yoga og fortæller om sine tarmes helbred.

Ikke nok med det har det finske firma "Valio" også fået den 35-årige forretningskvinde til at lave en voxpop på gaden, hvor hun spørger danskerne, hvordan deres tarme har det.

Christiane har faktisk også tidligere været afbilledet i "Tom's"-reklamer for deres ekstra mørke chokolade, ligesom hun i 2003 var "Jordbær-pigen" i en reklame for "Arla".

Se videoenmed Christiane herunder

Og hvis du lige skal have genopfrisket de gamle reklamer for "Punkt 1", "Kohberg" og "Tom's", kan du se dem her

Sponsoreret indhold