Nyheder20. november 2016

Mads Mikkelsen tjener kassen på Ford-reklame

Danmarks Hollywood-stjerne nummer ét er blevet en velhavende mand på sit store skuespiltalent. Lige nu høster han store summer på en ny Ford-reklame
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdfmads.jpg
 Foto: All Over Press

Selv om han ofte spiller skurk, er han en sand helt på den internationale filmscene.

Mads Mikkelsen er biografaktuel som skurken i blockbusterfilmen ”Doctor Strange”, han er med i den nye Star Wars-film, og netop nu har han hovedrollen som skurk i den splinternye reklamefilm fra den amerikanske bilproducent Ford.

Den 50-årige danskers navn har ramt den helt store stjernehimmel, og det betyder også, at han kan tage sig rigtig godt betalt, når han går på arbejde.

Når en af verdens største bilproducenter caster Mads Mikkelsen, så må de grave dybt i lommerne.

Det vurderer kommunikations- og brandingekspert Nikolaj Stagis over for BT.

– Ukendte fotomodeller kan sagtens få omkring 100.000-200.000 kroner for en kampagne. Når så vi snakker om en fyr som Mads Mikkelsen, tror jeg, at han har fået et beløb på 3-10 mio. kroner for denne europæiske kampagne. Hvis ikke han får et betydeligt beløb for at deltage, er der heller ikke nogen grund for ham at gøre det, siger Nikolaj Stagis til BT.

I den nye otte minutter lange reklamefilm for Ford Edge spiller Mads Mikkelsen rollen som snigmorderen Le Fantôme, som ender med at redde et ungt par fra døden i bytte for deres gule Ford. Filmen er optaget i Kroatien.

Sponsoreret indhold