Nyheder16. juni 2015

Christiane arbejder sig ud af sorgen

Den 33-årige TV-vært holder sig i gang med arbejde hver eneste dag.
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/475/8282/original-96011-christiane-cphfw-2013-ao-.jpg
 (Foto: All Over)

Arbejde. Arbejde. Og atter arbejde.

Sådan håndterer Christiane Schaumburg-Müller sin skilsmisse fra L.O.C. Det afslører hun på Instagram.

Siden hun to knap to uger siden erklærede, at parret lod sig skille, har hun ikke ligget på den lade side. Dagen efter bruddet gik viralt tog hun en mini-weekend til Spanien med sin manager, men så snart hun atter var på dansk grund, tog hun arbejdshandskerne på. En meget velkendt reaktion på et hårdt brud. Hvis man holder sig beskæftiget hele tiden, så holder man sorgen på afstand. Men det er på lånt tid.

Christiane viser på sine sociale medier, hvor meget hun arbejder. Hun har været på tur i Jylland, og så har hun lavet forskellige foto-shoots i løbet af weekenden. Søndag delte hun dette billede og erklærede, at hun havde "nailed it".

WE nailed it foto shoot med mine fantastiske veninde og gele negle pusher @sofiekaas og hendes kæreste @lassebakmejlvang

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

Jun 14, 2015 at 7:24am PDT

Men sommeren står for døren for alle. Og spørgsmålet er, hvordan Christiane vil have det, når arbejdet begynder at fylde mindre, og de lange lyser nætter vil gøre det sværere at sove. Ikke mindst når man skal til at vende sig til en ny tilværelse som single helt mutters alene under dynerne.

Heldigvis er hun "pakket godt ind", når det kommer til tætte veninder, der vil sidde klar ved telefonen, så snart hun har brug for det.

Og når juli bliver til august, vil hun uden tvivl få rigtig travlt igen, når den københavnske modeuge vil fylde hendes kalender.

Sponsoreret indhold