Nyheder 19. september 2017

Jan Fogs enke hårdt ramt: Charlotte Juul mister sin bolig

Jan Fogs enke, Charlotte Juul, mister sin city-lejlighed i København. Dødsboet efter Jan Fog - der mistede livet til kræft for to år siden - har nemlig sat hendes bolig til salg.
(Foto: All Over)

Charlotte Juul, som giftede sig med de kendtes ejendomsmægler Jan Fog et par år inden han i 2015 døde, flytter fra sin 116 kvadratmeter store city-lejlighed i København.

Dødsboet efter Jan Fog har nemlig sat hendes bolig til salg.  
  Dødsboet kræver 5.250.000 kr. for lejligheden, som ligger på 3. sal. - tæt på Hovedbanegården, Kødbyen, Fisketorvet og et hav af cafeer og restauranter.   Salget af 52-årige Charlotte Juuls bolig kan skyldes, at formuen - som Jan Fog efterlod sig - ikke er så stor som først antaget.   Jan Fogs huse på Strandvejen nord for København blev først solgt efter flere år og efter, der var blevet givet store afslag i prisen. Det tog således halvandet år at sælge Jan Fogs elskede strandvejsvilla, der lå direkte ned til Øresund.    I ejendommene var der tinglyst lån, som næsten matchede størrelsen på salgssummen af villaerne.   Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Charlotte Juul.   Jan Fog, der medvirkede i programmet 'Liebhaverne' på TV 2, døde i april 2015 efter at have kæmpet mod kræft. Han blev 66 år.   Se enkens lejlighed her.

Læs eller genlæs portrættet af Jan Fog: Kæmpede sig til tops og fik drømmen opfyldt

Portræt: Jan Fog kæmpede sig til tops og fik drømmen opfyldt

Sponsoreret indhold