Jan Fogs Strandvejspalæ endelig solgt

Afdøde Jan Fogs palæ på Strandvejen i Klampenborg er endelig blevet solgt.

Afdøde Jan Fogs palæ på Strandvejen i Klampenborg er endelig blevet solgt.

(Foto: Thomas Laursen)

 

Det er mere end to år siden, at den kendte liebhavermægler Jan Fog i april 2015 døde af på grund af komplikationer i forbindelse med en stamcelletramsplantation.

Stamcelletransplantationen var et led i Jan Fogs behandling mod leukæmi.

Den populære ejendomsmægler, der medvirkede i programmet 'Liebhaverne' på TV 2, blev 66 år gammel.

Mens Jan Fog havde evnen til at matche sælger og køber til de dyre, store ejendomme nord for København, som han solgte i en lind strøm, er det gået anderledes trægt med salget af hans eget Strandvejspalæ efter hans død.

Mere end halvandet år har det taget at sælge Jan Fogs elskede villa, der ligger direkte ned til Øresund.

Men nu har palæet fået stemplet 'solgt' his ejendomsmægler 'Claus Borg & Partner'. 

Køberen får hele 523 kvadratmeter inklusive kælder at boltre sig på.

Villaen indeholder blandt andet:
 
Entre, hall, gæstetoilet, stor charmerende opholdsstue med pejs og udgang via 4 smukke franske palædøre til fantastisk terrasse mod Øresund, bibliotek⁄TV-stue, spisekøkken⁄alrum med svensk porcelænsovn, værelse.
 
 
1. sal, stort alrum med udgang til stor terrasse, master bedroom i forbindelse med badeværelse og walk-in garderobe, 2 store børneværelser og ekstra badeværelse. Tagetagen indeholder 3 værelser.
 
Der er indrettet separat vinkælder og udenfor er der egen badebro på den 894 kvadratmeter store grund, der skråner ned mod Øresund.
 
 
Den dejlige liebhaverbolig blev først udbudt til salg til 34 millioner kroner. Det var der ingen, der bed på, og den blev så sat ned til først 29,9 mio. og dernæst 26,9 millioner kroner i maj i år.
 
Der er tinglyst lån på ejendommen på 27 millioner kroner, så et salg til den pris vil betyde, at hele summen vil gå til kreditforeningen, mens Jan Fogs enke, Charlotte Juul, ikke kommer til at arve noget på den front.
 
Den endelige salgspris er endnu ikke tilgængelig.
 
Se galleri med billeder fra Strandvejspalæet:

Jan Fogs villa i Klampenborg

 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close