Cecilie og Lasse: Vi er ikke kærester

Cecilie Beck er stadig single efter bruddet med Rasmus Tantholdt.

Cecilie Beck er stadig single efter bruddet med Rasmus Tantholdt.

Foto: Kaspar Wenstrup

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt var et fast par, mens Lasse Sjørslev og Natasja Crone var ligeså fasttømrede som par. De var alle kollegaer på TV2, men sidste forår blev begge par skilt, og et halvt års tid efter viste det sig, at Rasmus Tantholdt og Natasja Crone havde fundet kærligheden.

Derfor kunne det være nærliggende, at Cecilie Beck og Lasse Sjørslev slog pjalterne sammen. Og det har de også gjort, men kun i venskabelig forstand. Det fortalte parret til Billed-Bladet, da de var til Roskilde Festival sammen.

- Vi bliver ofte spurgt, om vi er kærester, og det er vi altså ikke, fortalte Cecilie til Billed-Bladet, der dog ifølge Billed-Bladet kalder Lasse for skat, når hun taler med ham.

Cecilie Beck og Lasse Sjørslev har også været på Tennis-ferie sammen i foråret. Det er dog kun som venner, at de hygger sig sammen, og ifølge Lasse er han i fuld gang med at finde en kæreste, og til det formål får han hjælp fra en anden TV2-Kollega. Nemlig Karen-Helene Hjort

- Vi researcher lidt for hinanden. Jeg skal finde en i det virkelige liv. De der datingsider er ikke mig, så det bliver noget med at finde en igennem venner. Så kan vi hjælpe hinanden lidt, afslørede han overfor Billed-Bladet.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close