Nyheder19. februar 2017

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt: Der bliver intet bryllup

Vi skal nok næppe regne med at høre kirkeklokkerne ringe for Rasmus Tantholdt og Natasja Crone i den nærmeste fremtid – eller nogensinde. I hvert fald hvis man spørger kendt sex- og samlivsekspert.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/05510cvx.jpg
 (Foto: All Over)

TV2-duoens romance fik vind i sejlene under sommerens OL i Rio, og efter nytår fodrede 46-årige Natasja og 43-årige Rasmus offentligheden med billeddokumentation, der viser, at de er glade for hinanden – indtil de i forrige weekend bekræftede med ordene:

– Vi er åbenlyst kærester.

Men kirkeklokker, brudeskrud og bryllupsnat har lange udsigter. I hvert fald, hvis man spørger TV-sexologen Joan Ørting.

Sex- og samlivseksperten tror nemlig, at Natasja Crone og Rasmus Tantholdt vælger brylluppet fra.

– De er jo journalister og dermed realister. De har begge været gift før. De har jo prøvet det, og de ved godt, at det ikke passer, det, som man står og lover hinanden i kirken, lyder det fra den 56-årige sexolog.

Både Rasmus Tantholdt og Natasja Crone har været gift før – Tantholdt med Caroline Boserup og Cecilie Beck, og Natasja Crone med Nicolai Crone Back – så de kender rumlen og ved, at eventyret kan slutte med en skilsmisse.

Derfor er det usandsynligt, at parret, som vælger at forsegle deres forhold med vielsesattest og vielsesringe.

- De er nået til et punkt i deres liv, hvor de har lært at sætte pris på at bo alene – og så kan man jo mødes, når man har lyst, fortæller Joan Ørting om TV-parrets forhold til SE og HØR og fortsætter:

- På plussiden i deres forhold tæller, at de har været venner i mange år, inden de blev kærester. De kender hinanden rigtig godt, men jeg tror, at de vælger ikke at blive gift. Hvorfor skulle de dog det?, siger hun.

Læs hele historien om Natasja Crone og Rasmus Tantholdt i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold