Nyheder24. oktober 2016

Cecilie Beck: Fint nok at være single

TV 2-værten er videre efter bruddet med kollegaen Rasmus Tantholdt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie.jpg
 Foto: All Over Press)
Det er blot et par måneder siden, at nyhedsværten på TV 2, Cecilie Beck, og hendes mand og kollega, Rasmus Tantholdt, bekendtgjorde, at de skulle skilles. Det skete blot halvanden måned efter, at de havde solgt deres fælles villa i Vangede nord for København.
De blev gift i 2010 på en thailandsk strand. Både Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt udtalte i den forbindelse, at bruddet var helt udramatisk.
Cecilie er siden rykket ind i en lejlighed på 131 kvadratmeter på Frederiksberg. Og meget tyder på, at meldingen om, at bruddet skete 'udramatisk' ikke blot var en floskel. I forbindelse med P3 Guld-prisoverrækkelsen forleden lod det til, at Cecilie Beck var kommet fint videre efter skilsmissen. - Det er cool at være single. Det er godt, at livet forandrer sig en gang imellem, sagde en smilende Cecilie Beck til BT.
Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt fik ikke børn sammen men havde tre sammenbragte børn i parforholdet.
Rasmus Tantholdt har sønnen Emil på 12 og fra forholdet til tidligere TV 2-vært Caroline Boserup, og Cecilie Beck har døtrene Astrid og Frida på 19 og 14 fra et tidligere forhold. Se galleri med Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt:

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt 24102016

null

Sponsoreret indhold