Tillykke! Cecilie Lassen er gravid

(Foto: Dan Mariegaard)

2017 bliver formentlig et af de største år i Cecilie Lassens liv.

Balletdanseren og ”Danmark har talent”-dommeren og hendes mand Silas Bjerregaard bliver til efteråret forældre til en lille baby.

Den glædelige nyhed afslørede Cecilie Lassen selv på sin Instagam-profil torsdag eftermiddag.

Her har skuespillerinden delt en video af en scanning. Til videoen skriver hun:

- Hvem du end er, så velkommen til verden.

"Hvem du end er, så velkommen til verden..." #September #baby #etstykkemedsilas #cilas16 #cilas17 @silasbjerregaard

Et opslag delt af ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀CECILIE LASSEN (@cecilielassen) den

Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard blev gift ved et romantisk bryllup tilbage i september sidste år – og den lille ny melder også sin ankomst i september måned.

Den tidligere balletdanser har tidligere fortalt, hvordan hun fik benene fejet væk under sig, da hun mødte Silas Bjerregaard tilbage i 2013.

- Vi havde aldrig mødt hinanden, jeg vidste, at han sang i bandet Turboweekend og var et epicenter af nærvær og power på en scene, men vidste intet mere om ham.... Han vidste, at jeg var balletdanser, model osv. så denne date var semi blind, har hun tidligere fortalt til chrichri.dk.

- Brikkerne i vores skemaer faldt på plads - nu skulle slaget stå! Semi blind date, lørdag kl. 18 på den Navnløse Café, Enghaveplads.... Kaffen blev til en øl og samtalen flød - øllen blev til dinner, hvor jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl - dinner udviklede sig til en spontan invitation, fra Silas, til dansefest hos hans venner i et kollektiv på Frederiksberg. Dér battlede vi i Powerslides til tonerne af Guns 'n' Roses, drak lunken vin af papkrus og havde kampgriner med fællessang i udestuen. Klokken blev sent! I de små timer daffede vi ud mod vores cykler og Silas kyssede mig under månen. ...Og Silas kysser mig stadig!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close