Nyheder2. februar 2017

Cecilie Lassen om skuespilssucces: Det er meget overvældende

Den garvede balletdanser har fået stor ros for sin første rolle i en spillefilm. Hun har blandt andet været nomineret til flere priser, hvilket er kommet meget bag på hende selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_k3q3380.jpg

De fleste kender hende måske bedst som dommer i TV2-programmet "Talent", men den smukke Cecilie Lassen er egentlig uddannet balletdanser.

Hun har vundet flere priser og hæder for sin dans, og nu er hun klar til at indtage en ny branche.

I 2016 sprang hun nemlig ud som skuespiller i filmen "De Standhaftige". Her spiller hun den kvindelige hovedrolle, og selvom det er en ny verden for den 35-årige danser, kunne hun dog stadig bruge teknikkerne fra ballettens verden.

- Når man er balletdanser, så fortæller man jo historier med kroppen. Og nu skulle jeg bare bruge sproget. Så det har et eller andet sted været ret naturligt for mig, men selvfølgelig har det også været overvældende. Det er et helt nyt regi og det er nogle andre spilleregler, men jeg følte lidt, jeg havde en uddannelse, sagde Talent-dommeren til SE og HØR, da vi mødte hende til Zulu Awards torsdag aften.

Cecilie Lassen har da også klaret sin første skuespilsrolle med bravour.

Hun er blandt andet nomineret til en Bodil for "Årets kvindelige hovedrolle", ligesom hun ved Zulu Awards også var nomineret som årets skuespiller.

Den store hæder fra filmens verden er da også kommet bag på skuespilsdebutanten.

- Jeg havde overhovedet ikke regnet med at blive nomineret til priser. Også fordi det er jo en lillebitte smal film om svære emner som posttraumatisk stresssyndrom og amputation. Så det havde jeg aldrig i mit liv drømt om. Det føles helt vildt, siger hun.

Ved sin side på den røde løber havde Cecilie Lassen ægtemanden Silas Bjerregaard. Han er forsanger i bandet Turboweekend, men for tiden bruger han også meget energi på sit nyopstartede musiske projekt, Mantua.

Samtidig er Turboweekend også i gang med at indspille nye sange, så det glade par har nok at se til.

Derfor venter de da også lidt med børn.

- Vi skal helt sikkert have børn på et tidspunkt, men det bliver ikke lige nu, sagde Silas til SE og HØR.

Zulu Awards bliver sendt på søndag fra klokken 20.25 på TV2 Zulu.

Du kan se mange flere billeder fra den røde løber ved Zulu Awards 2017 i galleriet herunder:

Zulu Awards 2017 rød løber

Sponsoreret indhold