Nyheder19. marts 2018

Cecilie Lassen: Ægteskabet blev sat på prøve

Allerede før ”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen blev mor, var hun afhængig af sin mands hjælp, og det har sat ægteskabet på prøve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie-lassen-0_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det spæde ægteskab har virkelig måttet stå sin prøve, efter at Cecilie Lassen blev gravid.

Men spørger man parret, der blev gift i 2016, er de kommet styrket ud på den anden side.

– Min kærlighed til og respekt for Silas voksede, og jeg ved, at det går den anden vej ogs å, og det er lidt liges om duelighedstegn. Vores parforhold har på seks måneder fået duelighedstegn gange mange, fortæller Cecilie Lassen ærligt i "Det næste kapitel" på Radio24syv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie-lassen-3.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen (Foto: Thomas Laursen)

Da bækkenløsningen sendte Cecilie i kørestol, og hun ikke kunne bruge sine ben, måtte Silas rulle hende ud i brusekabinen, løfte hende over på en stol og vaske hendes krop.

– Silas siger, at det var det mest naturlige, for der var ligesom ikke nogen anden vej. Der var sådan en teenageagtig latter, mens det stod på, fordi det var så grænseoverskridende og så alligevel ikke. Vi er mand og kone. Men samtidig var der bare en naturlighed omkring det, som bare igen cementerer, at jeg har giftet mig med den rigtige, siger hun og fortsætter:

- Vi kunne grine ad det midt i alt det der kaos. Men samtidig var det sorgfuldt og så alligevel ikke, for jeg ved, at hvad der end sker, når vi bliver gamle, så har vi ligesom prøvet det, fortæller hun i radioprogrammet.

En blind date i 2013 slog gnister, og i 2016 blev Cecilie gift med Turboweekend-forsangeren Silas Bjerregaard.

Læs meget mere om Cecilie Lassen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold