Nyheder14. december 2017

Cecilie Lassen: - Jeg kan ikke bære min lille søn

Cecilie Lassen lider stadig under efterveerne fra en meget hård graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie-lassen-14122017.jpg
 Foto: All Over Press

Den tidligere balletdanser og 'Danmark har talent'-dommer, Cecilie Lassen, blev sidst i september mor til sit første barn, sønnen Alvin.

Ham fik hun med sin mand, Turboweekend-sangeren Silas Bjerregaard.

Parret er styrtende lykkelige for lille Alvin, men vejen dertil var ikke uden trængsler.

Fødslen var lang og hård, og den forudgående graviditet var endnu hårdere ved Cecilie Lassens krop, der ellers har været vant til at blive udsat for lidt af hvert som balletdanser.

Det fortæller hun om i et interview med Eurowoman.

Under graviditeten fik hun både bækkenløsning, karpaltunnelsyndrom og De Quervains Syndrom, som er en seneskedehindebetændelse , som opstår på grund af vand i kroppen.

Det betød, at Cecilie Lassen hverken kunne bruge sine arme eller ben, og at Silas Bjerregaard blev handicaphjælper på fuld tid for sin hustru i den sidste tid af graviditeten.

Han skulle skubbe hendes kørestol, hjælpe hende på badeværelset seks-syv gange hver nat, sætte hende på toilettet, hive underbukserne af hende og give hende dem på igen og vaske hende under bruseren.

- Du kunne ingenting. Vi blev nødt til at hjælpe hinanden for at komme igennem dagen time for time, siger Silas Bjerregaard til Eurowoman.

Det forstærkede deres forhold.

- Min kærlighed til Silas blev fuldstændig cementeret i den periode. Når lortet brænder så hårdt på, ved du, om du har giftet dig med den rigtige, siger Cecilie til Eurowoman.

Her snart tre måneder efter fødslen kan hun stadig ikke bruge sine hænder.

Og det har den sørgelige konsekvens, at hun ikke kan bære sin lille søn, og at hun kun kan amme ham, når Silas lægger Alvin til brystet.

- Jeg er meget sorgfuld over ikke at kunne trøste min baby, lægge hans hud mod min, mens vi tager en lur og tusind andre ting, som jeg havde glædet mig til. Jeg kan ikke være alene med min baby, og intimiteten er taget ud af vores samvær, bortset fra når jeg ammer, siger Cecilie Lassen til Eurowoman.

Cecilie Lassen: - Silas kysser mig stadig

Den tidligere balletdanser har tidligere fortalt, hvordan hun fik benene fejet væk under sig, da hun mødte Silas Bjerregaard tilbage i 2013.

- Vi havde aldrig mødt hinanden, jeg vidste, at han sang i bandet Turboweekend og var et epicenter af nærvær og power på en scene, men vidste intet mere om ham.... Han vidste, at jeg var balletdanser, model osv. så denne date var semi blind, har hun tidligere fortalt til chrichri.dk. - Brikkerne i vores skemaer faldt på plads - nu skulle slaget stå! Semi blind date, lørdag kl. 18 på den Navnløse Café, Enghaveplads.... Kaffen blev til en øl og samtalen flød - øllen blev til dinner, hvor jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl - dinner udviklede sig til en spontan invitation, fra Silas, til dansefest hos hans venner i et kollektiv på Frederiksberg. Dér battlede vi i Powerslides til tonerne af Guns 'n' Roses, drak lunken vin af papkrus og havde kampgriner med fællessang i udestuen. Klokken blev sent! I de små timer daffede vi ud mod vores cykler og Silas kyssede mig under månen. ...Og Silas kysser mig stadig! I september sidste år blev parret gift på Bornholm.

Sponsoreret indhold