Nyheder28. januar 2017

HJÆLP! Cecilie Hothers datter er bare FOR hurtig

TV-værten søger gode råd hos sine følgere på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_1.jpg
 Foto: All Over Press)

Så er freden forbi for TV-værten Cecilie Hother og hendes partner Thomas Gregers Honoré.

Deres lille datter Ellinor er ikke meget mere end et halvt år, men hun er rykket stærkt, siden hun kom til verden i juli sidste år.

Og så går det som med alle børn.

Fra nyfødte er de den største lykke og betyder også masser af travlhed, men én ting er sikker - man ved, hvor man har dem de første måneder.

Her ligger børnene præcis hvor man efterlader dem, fordi de endnu ikke har lært at bevæge sig.

Men den tid er nu forbi hos Cecilie Hother.

Ellinor har lært at kravle og har lige pludselig fået en meget større aktionsradius.

Og med den følger både glæder og farer, når alle de spændende ting i et hus skal udforskes for første gang.

I Cecilie Hothers og Thomas Gregers Honorés bolig er der både trapper og brændeovn, og nu beder den populære TV-vært sine følgere om gode råd til at holde Ellinor på afstand af de farlige elementer i huset.

- Kære sociale medier, kære netværk. Jeg har brug for råd og hjælp. Ellinor kravler,- og er hurtig. Så må nok indse at den interimistiske kravlegård jeg har lavet på tæppet ikke holder. Vi skal have dækket for trapper og brændeovn. Hvad kan i anbefale at vi bruger?? PS. Ved godt at der skal gitter foran begge dele...men HVILKET??? - anbefalinger tak, skriver Cecilie og ledsager teksten med en billedmosaik med den lille krudtugle og de farefulde momenter i huset. Og hun har foreløbig fået godt 30 gode råd. Mange er som hun selv inde på gitter-løsningen, mens én følger har en lidt alternativ løsning på at holde Ellinor væk fra brændeovnen. - Prøv at lade Ellinor mærke på ovnen, når den er bare lidt varm og så sig 'varm', sådan gjorde vi med vores børn, de rørte aldrig ovnen, men sagde 'varm', skriver en bruger. Her på redaktionen er vi nok mest til en gitter-løsning, da det også afskærmer lille Ellinor fra den glohede brændeovn, hvis hun skulle bevæge sig i nærheden af den ved et uheld. Se galleri med Cecilie Hother, Ellinor og den stolte far, Thomas Gregers Honoré:

Søde Cecilie Hother

Sponsoreret indhold