Nyheder11. november 2016

Cecilie Hother: Smuk barnedåb

Tårerne fik frit løb hos Cecilie Hother og Thomas Honoré, da datteren Ellinor skulle døbes.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdf1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Sangen fra gospelkoret Conquerors fik tårerne frem hos forældrene, TV-værten Cecilie Hother, 38, og Thomas Gregers Honoré, 47, da deres datter Ellinor Marina Honoré Hother blev døbt i lørdags i Lundtofte Kirke, der var indhyllet i lyserøde blomster.

– Jeg græd mere, end vores datter gjorde. Især da koret begyndte med ”Sov sødt, barnlille”. Det gik lige i hjertet, for hun er jo mit lille mirakel, lød det fra Cecilie.

Både navnet og dåbskjolen til den lille pige er arvestykker fra familierne.

– Det er vores to mødres navne. Ellinor er Thomas’ mors mellemnavn, og Marina hedder min mor, hvor jeg også hedder det til mellemnavn, fortalte den stolte mor, der også bar datterens dåbskjole, da hun blev døbt.

Ellinors storebrødre Jeppe og Tobias fra Thomas’ tidligere ægteskab stod også fadder til den lille pige sammen med Cecilies søster og parrets fællesven Pelle Hvenegaard, der var meget beæret over titlen som fadder.

– Jeg fik et opkald, da vi var i Sydafrika, hvor Cecilie spurgte, om jeg ville være fadder, så det var rigtig rørende, sagde Pelle, der selv havde sin 11 måneder gamle datter med til barnedåben.

Sponsoreret indhold