Cecilie Hother er gået over terminen: Jeg er nervøs

Cecilie Hother er helt klar til at føde.

Cecilie Hother er helt klar til at føde.

Mikael Rieck

Cecilie Hother havde termin i tirsdags, men den lille pige i hendes mave lader vente på sig. Det fortalte TV2-værten, da hun var til premiere på Ice Age: Den vildeste rejse.

- Jeg er 4 dage over termin, så det kan ske, hvornår det skulle være, siger en glad Cecilie Hother til SE og HØR.

- Jeg er rigtig nervøs, ingen tvivl om det. For jeg aner jo ikke, hvad der er i vente, og jeg har ikke så meget sammenligningsgrundlag, siger Cecilie.

Hun skal være mor for første, men heldigvis har hendes kæreste Thomas erfaringer, som han kan dele ud af, da han i forvejen har to sønner på 16 og 19 år.

- Jeg er ikke utålmodig. Og så når jeg også alt det praktiske. Jeg tror aldrig, man bliver helt klar som førstegangsfødende. Jeg har på fornemmelsen, at der altid er ting, som man synes, man kan gøre bedre. Pakke taske op og ned og op og rundt, og det har jeg også gjort, men jeg har besluttet mig for, at nu er det okay, jeg ikke er 100 procent klar, siger Cecilie.

Og så kan hun også lige nyde den sidste tid, hvor hun har tid til at sove igennem.

- Det går fint, men jeg kan godt mærke, at jeg er lidt mere træt. Jeg tager ikke kun en eftermiddagslur, jeg tager også en formiddagslur, siger Cecilie Hother, som satser på at bruge det meste af sommeren på at nyde sin familie.

- Vi har ikke lagt så mange planer for sommerferien. Vi tager det, som det kommer, for der er nogle andre, der sætter dagsordenen det næste stykke tid, sagde Cecilie, inden hun gik ind i biografmørket og nød den nye Ice Age film.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close