Nyheder 7. juni 2016

Cecilie Hother: Ved ikke, hvornår jeg kommer tilbage

Den folkekære TV-vært er ikke sikker på, hvad der venter hende efter barsel
Foto: Mikael Rieck

Er du én af dem, der holder af at se søde Cecilie Hother på TV-skærmen, må du væbne dig med tålmodighed. I lørdags havde den gravide TV 2 Fri-vært sidste optagedag før hun går på barsel og det er usikkert hvad, der skal ske efter barslen.

- Med de fleste andre jobs, så ved man jo hvornår man vender tilbage. Men det er jo lidt anderledes når man har TV-vært stående på CV’et. – Jeg kan desværre ikke give et klart svar, skriver Cecilie Hother på sin blog, hvor hun lover at vende tilbage til skærmen, hvis nogle seere savner hende og det rigtige program dukker op.

Den tidligere vejr-vært fortæller, at det ikke kun er en glad følelse at skulle på barsel. Hun ELSKER nemlig sit arbejde (med versaler)

Da SE og HØR talte med Cecilie Hother for et par måneder siden, var hun forsigtig med at sætte ord på hvilken mor hun bliver.

- Det handler jo om, hvilket barn man får, men også om, hvilken mor man bliver. Jeg har set veninder, der nærmest har ændret sig 100 procent, efter at de er blevet mødre, så det er dumt af mig at spå om, hvordan jeg bliver som mor. Det kan ende med alt, sagde hun. 

Sponsoreret indhold