Nyheder17. april 2016

Cecilie Hother om mor-rollen: Jeg glæder mig

Den gravide TV2-vært er mere end klar til at åbne et nyt kapitel med sit første barn, der har meldt sin ankomst til sommer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_hother_foto_dan.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

- Jeg var overrasket og chokeret. Jeg troede ikke på det. Og så var jeg virkelig glad, men man bliver sådan lidt mistroisk – er det nu rigtigt?

Sådan beskriver 37-årige Cecilie Hother øjeblikket, hvor hun stod med en positiv graviditetstest i hånden.

Men den var god nok. TV 2-værten er nu lidt over seks måneder henne i sin første graviditet, og selv om hun altid har vidst, at hun gerne ville være mor, har hun også været klar over, at der var en risiko for, at det ikke kunne lade sig gøre.

Cecilie lider nemlig af sygdommen PCO, som kan betyde, at det er svært og for nogle nærmest umuligt at blive gravid.

– Thomas (Cecilies kæreste, red.) og jeg havde sat halvandet til to år af til, at jeg kunne blive gravid, og så måtte vi se, hvad der skete.

Det gik jo heldigvis fint ad naturens vej, stråler Cecilie Hother, da SE og HØR besøger hende i haven i Lyngby.

Dejlig stor mave
Hun har altid haft let til smil, men i øjeblikket har den kønne TV 2-darling ekstra svært ved at få hænderne ned af ren begejstring.

– Det er, fordi alt er dejligt. Jeg er blevet tyk med en dejlig stor mave, og det er gået rigtig godt. Jeg har kun haft det dårligt med kvalme fire-fem gange, jubler Cecilie, som langtfra har sat tempoet ned, bare fordi maven strutter.

– Jeg har lige været i Indien og lavet min fjerde smykkeproduktion. Jeg har åbnet klinikken CeriX, og jeg laver et dejligt have-program på TV 2 Fri.

- Så jeg har ikke rigtig noget at klage over. Jeg er bare glad og glæder mig til næste kapitel, fortæller den vordende mor.

Mange bolde i luften
Og den tidligere vejrvært og ”Vild med dans”-vinder er glad for, at hun har ni måneder til at forberede sig til moderrollen.

– Jeg kan sagtens sidde her og være skråsikker og sige, at jeg stadig kan have alle de bolde i luften, når jeg bliver mor. Men jeg tror, jeg trækker fornuftskortet og siger, at nu må vi se, hvad der sker, smiler Cecilie.

– Det handler jo om, hvilket barn man får, men også om, hvilken mor man bliver. Jeg har set veninder, der nærmest har ændret sig 100 procent, efter at de er blevet mødre, så det er dumt af mig at spå om, hvordan jeg bliver som mor. Det kan ende med alt, lyder det snusfornuftigt.

– Jeg vil gerne være en mor, der er der for min datter, og en, som giver hende den bedste form for kærlighed og tryghed, siger Cecilie Hother.

Og hun er ikke i tvivl om, at hun gerne vil lave fjernsyn igen, når barslen er veloverstået.

– Jeg elsker at lave fjernsyn, og vil gerne blive ved med det, så lang tid der er nogen, der gider se på mig, smiler den gravide skærmtrold.

[node:aller-related-content]

Videoen ovenfor, hvor Cecilie Hother fortæller om sin graviditet, er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold