Nyheder20. juni 2016

Jubii! Casper og Frank laver ny komediefilm

Casper Christensen og Frank Hvam er godt i gang med deres næste komediefilm, men det bliver ikke et gensyn med ’Klovn’. Der er i stedet tale om en komedie om Janteloven, som foregår i Danmark i begyndelsen af 1980’erne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_christensen_og_frank_hvam_i_bil._foto_af_mark_fellman_0.jpg
 Foto: Mark Fellman

Er du vild med Casper Christensen og Franks Hvam? Og har du skraldgrinet til komikerduoens ’Klovn’? Ja, så er du nok ret så glad for at høre, at makkerparret er godt i gang med at lave endnu en komedie.

Den nye komediefilm får titlen ’De Første Danske Jordbær’, men selv om den sikkert bliver hylesjov, bliver det ikke den næste ’Klovn’-film.

- Lad det være sagt med det samme: ’De Første Danske Jordbær’ er ikke en ny ”Klovn”-film. Det bliver en komedie om Janteloven, som foregår i Danmark i starten af 1980’erne og følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie, står der i den pressemeddelelse, som makkerparret udsendte mandag formiddag.

Casper og Frank er godt i gang med at skrive manuskriptet og i fuld gang med at finde de skuespillere, der skal spille med i filmen. Men det ligger allerede nu fast, at Casper og Frank skal spille de to hovedrolle – men hvem der får de øvrige roller, og hvad filmen kommer til at handle om, vil blive offentliggjort, inden optagelserne går i gang.

Filmen får formentlig premiere i foråret 2017.

’De Første Danske Jordbær’ skal produceres af Nutmeg Movies v/ Jesper Zartov, som også stod bag succesen ’Klovn Forever’. ’Klovn Forever’ blev den næstmest sete biograffilm i 2015 herhjemme med 511.452 solgte billetter, kun overgået af ’Spectre’.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_118.png

Sponsoreret indhold